Vivian Wilson babası Elon Musk hakkında: “Ben ona” bok “

semaver

New member
Kızı ve babasının artık teması yok

Vivian Wilson babası Elon Musk hakkında: “Ben ona” bok “

DinlemekUygulamayı aç

2020'de bir trans kadın olarak çıkmasından bu yana, Vivian Wilson artık babası Elon Musk ile konuşmadı. Şimdi “Teen Vogue” in 20 yaşındaki bir röportaj veriyor ve onun için daha net kelimeleri buluyor.

“Teen Vogue” dergisi ile yaptığı röportajda, Elon Musk ve Justine Wilson'ın kızı Vivian Jenna Wilson, babası teknoloji girişimcisi Musk ile bir pozisyona geçti. 20 yaşındaki çocuğun dışarı çıkmasından bu yana onunla hiçbir teması yoktu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Zavallı bir adamın çocuğuydu”, Wilson, babasından ve küresel siyasi etkisinden korkup korkmadığını sorduğunda söyledi. “Neden bu adamdan korkmalıyım? Çünkü o zengin? Oh hayır, titriyorum. Twitter ait: Tamam, tebrikler.”

Vivian Wilson Elon Musk hakkında: “Umurumda değil”

Musk'un günlük yaşamında önemli bir rol oynayıp oynamadığı sorulduğunda, Wilson sadece “Ben ona bok ediyorum” dedi. Her zaman onun hakkında haber görür ve onu platformlarında kınamaya kararlı hisseder. “Ama bunun dışında umrumda değil.” İnsanların onları kendisine bağlamaları onları rahatsız ediyor.

Wilson, Musk ile herhangi bir bağlantıyı iptal etmek için 2022'de adını değiştirdi. İki yıl sonra Influencer Jordan Peterson ile yaptığı röportajda Wilson'ın “Weing-Mind” virüsü tarafından öldürüldüğünü söyledi. İlk kez, babasına halka açık bir şekilde yorum yapmış ve Musk'u “Konular” platformunda “dikkat ve onay arayışında umutsuz” olarak tanımlamıştı. O zamandan beri Wilson sosyal medyada giderek daha fazla erişim yarattı.

Haberler/HW