Şarkıcı Sasha efsanevi Heidi Klum partisine gidiyor

semaver

New member
Alman pop şarkıcısı Sasha (52) ve eşi Julia, ay sonunda Heidi Klum'un New York'ta düzenleyeceği Cadılar Bayramı partisine konuk olacak. Korku partisinin ayrılmaz bir parçası her zaman en iyi ve en özenli kostüm için yapılan rekabettir. Ancak Sasha bu konuda pek endişelenmiyor. “Baskıyı kendinizden kaldırmalısınız. Heidi, Tom ve Bill'in yaptıkları çılgınlık. Müzisyen Alman Basın Ajansı'na “Onlara ayak uydurmanıza gerek yok, bu çok saçma olur” dedi.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Süpermodel Klum, ABD metropolünde verdiği efsanevi partilerde giydiği sıra dışı ve detaylı kostümlerle tanınıyor. Kocası Tom Kaulitz ve kardeşi Bill de bu fırsattan yararlanarak yaratıcı olmayı seviyorlar. 51 yaşındaki oyuncu, günlerdir Instagram kanalında partnerinin kostümüne dair ipuçları veriyor.

Sasha, Klum-Kaulitz düğününde şarkı söyledi


Sasha, 2019'da Klum ve Kaulitz'in Capri'deki düğününe katıldı ve 31 Ekim'deki Cadılar Bayramı kutlamalarına ikinci kez davet edildi. “Sade bir şeyler giymeye hakkınız var. Havalı, eğlenceli ve biraz da korkutucu olmalı.”


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Pazartesi gününden itibaren 52 yaşındaki oyuncu, Kaulitz ikizleriyle birlikte Amazon Prime Video'daki “LOL – Last One Laughing” adlı komedi şovunun Cadılar Bayramı özel bölümünde de izlenebilecek. Bu kez sekiz ünlü, korkunç bir arka plan önünde birbirlerinin şakalarına ve performanslarına gülmemeye çalışmak zorunda.

Haberler
 
Üst