Prosieben moderatörü Rebecca beni çıplak Veri hırsızlığı ile uyarıyor

semaver

New member
Mannheim. Moderatör Rebecca Mir, Instagram internet platformunda çıplak bir fotoğrafla uyardı. “Verilerinize dikkat edin!”, 33 yaşındaki bir çıplak bir gövdeyle siyah beyaz bir fotoğrafına yazdı. Elleri göğüslerini kaplar.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Bazen fotoğraflar sadece arşivde kalıyor – o zaman bu resmi çektim ve beğendim, ama bir şekilde hiç yayınlanmadı.” Şimdi resim bir yabancıya geldi çünkü birisi erişim kazanmıştı. “Böyle bir şeyin olabilmesi beni üzüyor ve her zaman kendinizi yeterince koruyamazsınız.”

Aachen'de doğdu, ayrıca Instagram hikayesinde adı altında sahte mesajlar konusunda uyardı. Buna göre, kişilerinin çoğu şu anda çıplak fotoğrafların kendisi tarafından sorulduğu mesajlar alıyor.

“Gerçekten çılgın insanlar var”

“Bu e -posta sahte !!!” Bana bir e -postanın ekran görüntüsü hakkında yazdı. “Gerçekten çılgın insanlar var.” Arkasında gözyaşı ile bir emoji koydu.

“Almanya'nın Sonraki Top Modeli” 2011'den ikinci sırada, diğer şeylerin yanı sıra Prosieben-Magazin Taff. Prosieben'in yazdığı gibi, kocası Massimo Sinató ve oğlu Mannheim yakınlarında yaşıyor. Instagram'da bir milyon takipçisi var.

Haberler/DPA