Oliver Pocher Florida'ya uçtu ve Frankfurt'a indi

semaver

New member
Lufthansa'da arıza

Oliver Pocher altı saat uçtu ve kalkış havaalanına indi







Komedyen Oliver Pocher.

Kaynak: Henning Kaiser/dpa/arşiv resmi


Makaleyi dinle • 2 dakika


Komedyen Oliver Pocher, bir uçak kazasıyla ilgili hayal kırıklığını Instagram'da dile getirdi. Uçağı okyanusun ortasında saatlerce kaldıktan sonra geri dönmek zorunda kaldı. 46 yaşındaki çocuklarıyla tanışmak istedi. Ruh hali şimdi yeniden düzelmiş gibi görünüyor.








Oliver Pocher'ın seyahat sıkıntısı: Komedyen saatlerce süren uçuş süresine rağmen Cumartesi günü gideceği yere ulaşamadı. 46 yaşındaki kişinin bulunduğu uçak yarı yolda dönmek zorunda kaldı. Komedyen, Instagram hikayesinde gözle görülür şekilde sinirlendi ve bir veya iki alaycı yorum yapmaktan kendini alamadı.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Pocher Frankfurt'tan Florida'ya seyahat etmek istiyordu. Eski eşi Sandy Meyer-Wölden'den olan üç çocuğu da burada yaşıyor. Ancak uçağı okyanusun ortasında geri dönmek zorunda kaldı. Pocher, Instagram hikayesinde planlanmamış rotayı çizdiği bir dünya haritası paylaştı. Şaka yaptı: “Uçağınız teknik bir hata nedeniyle 3 saat sonra tekrar uçarsa… Ama önce gazyağının tekrar Kuzey Denizi'ne akmasına izin verin.”

RTL gibi çeşitli medya kuruluşlarının sorulması üzerine Lufthansa, plansız döngünün nedeninin “dümenlerden birinde teknik düzensizlik şüphesi” olduğunu açıkladı. Bir şirket sözcüsü, “Uçak normal bir şekilde indi ve ardından teknisyenler tarafından kapsamlı bir şekilde kontrol edildi” dedi. Gemideki güvenlik hiçbir zaman tehlikeye atılmadı. Lufthansa, “Yaşanan rahatsızlıktan dolayı üzgünüz, yolcularımızın ve mürettebatımızın güvenliği her zaman en büyük önceliğimizdir” dedi.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık

Pocher şimdi ABD'ye geldi


Komedyen Almanya'ya döndüğünde yaklaşık 400 kişiyle birlikte uçaktan inmesi gerektiğini söyledi. “Watson”ın haberine göre Pocher için özellikle sinir bozucu olan şey, yaşadığı krizin Florida'da çocuklarıyla birlikte izlemek istediği bir basketbol maçını kaçırmasına neden olmasıydı. Pazar günkü uçuşunda da sorunlar yaşandı. Komedyen Instagram hikayesinde “Sürpriz, sürpriz, bir sonraki uçuş yine ertelendi” dedi.




ABD radarı


Amerika Birleşik Devletleri'ni harekete geçiren şey: Haberler'nin ABD uzmanları, arka plan bilgilerini sınıflandırıyor ve sağlıyor. Her salı.


Görünüşe göre Pocher şimdi ABD'ye ulaştı. Sandy Meyer-Wölden, eski sevgilisinin kendisiyle birlikte arabaya bindiği ve iki şakayı açıkça gösteren bir klip paylaştı. Video hakkındaki yorumu: “Sonunda geldi ve 'Grinch' bugün iyi bir ruh halinde.”

Haberler/ar
 
Üst