Monako Prensi Albert ve Charlène Hamburg'da: Kraliyet ailesi ne yapıyor?

semaver

New member
Almanya'ya kısa yolculuk

Hamburg'a kraliyet ziyareti: Prens Albert ve Charlène Hansa şehrinde ne yapmayı planlıyor?







Prenses Charlène ve Monako Prensi Albert, 14 Nisan'da Monte Carlo'da düzenlenen kutlamada.

Kaynak: Getty Images


Makaleyi dinle • 3 dakika


Bu kez Prens Albert ve Monako Prensesi Charlène, evlilik dedikoduları nedeniyle değil, Almanya'ya yaptıkları ziyaret nedeniyle manşetlerde yer alıyor. Hamburg'un Speicherstadt'ında kraliyet ailesi, minyatür formattaki evlerini hayranlıkla izleyebilir ve aynı zamanda bir partiye katılmak isteyebilir.



Hannah Scheiwe







Hastalıkları, saraydaki yolsuzluk olayı ya da sorunlu evlilikleri olduğu iddia edilen Monako Prensi Albert (66) ve eşi Charlène (46), son yıllarda çeşitli nedenlerle manşetlere çıkıyor. Ancak şimdi başka bir neden daha var: Kraliyet çifti perşembe günü kısa bir gezi için Hamburg'a geliyor. Orada, Albert ve Charlène Miniatur Wunderland'de yeni Monako dünyasının kapılarını açacak ve ilk Formula 1 yarışına başlayacaklar.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


1:87 ölçekli Grand Prix yarış pisti, altı yıldır üzerinde çalışılan yeni bölümün kalbi konumunda. Miniatur Wunderland'in kurucularından Frederik Braun bir basın açıklamasında, “Altı yıllık inşaatın sonucunu şahsen Prens Albert II ve Monaco Charlène'den daha iyi değerlendirebilecek kimse muhtemelen yoktur” diyor. Kraliyet çiftinin ziyaretleri ve açılış sırasında rahatsız edilmemesini sağlamak için Miniatur Wunderland Perşembe günü saat 14.00'ten itibaren kapanıyor. Normal ziyaretçiler artık içeri giremeyecek ve yeni bölümü yalnızca Cuma gününden itibaren hayranlıkla izleyebilecekler.


Formula 1 yarış pisti, Hamburg'daki Miniatur Wunderland'deki yeni Monaco bölümünün öne çıkan kısmıdır.

Formula 1 yarış pisti, Hamburg'daki Miniatur Wunderland'deki yeni Monaco bölümünün öne çıkan kısmıdır.


Formula 1 yarış pisti, Hamburg'daki Miniatur Wunderland'deki yeni Monaco bölümünün öne çıkan kısmıdır.

Kaynak: Minyatür Harikalar Diyarı Hamburg

Açılışın ardından Harikalar Diyarında parti geliyor


Ayrıca hayranların Royals'ı bir an olsun görebilmesi de zor olacak. Hamburg polisinin basın departmanından Florian Abbenseth, Editorial Network Almanya'ya (Haberler) şunları söylüyor: “Mevcut planlar, kraliyet çiftinin bir eskort eşliğinde şehir boyunca eşlik edilmesini öngörüyor.” Bu nedenle trafikte büyük aksaklıklar beklenmiyor. Daha sonra öğleden sonra doğrudan Harikalar Diyarı'nın önüne bırakılırlar ve burada ilk kez Frederik ve Gerrit Braun kardeşler tarafından karşılanırlar. özel bir tur alın. Hamburger Abendblatt'ta yer alan habere göre dokuz yaşındaki ikizler Jacques ve Gabriella da orada olacak. Monaco bölümünün açılışı saat 17.30'dan itibaren küçük bir daire halinde yapılıyor.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Wunderland basın sözcüsü Niklas Weissleder'in Haberler'ye doğruladığı gibi, saat 18.30'dan itibaren Speicherstadt'taki müzede Hamburglu ünlülerin katılacağı bir parti düzenlenecek. Partiye Albert ve Charlène de katılacak. Hamburg polisine göre Miniatur Wunderland çevresindeki bölgede büyük bir kapatma planlanmıyor.


Harikalar Diyarından İzlenimler

Harikalar Diyarından İzlenimler

Harikalar Diyarı ikizleri: “En büyük korkum onun ölmesi”


Biri teknik deha, diğeri ileri görüşlü hayalperest. Bir zamanlar disko sahibiyken bugün dünyanın en ünlü model yapımcıları haline geldiler. Frederik ve Gerrit Braun şimdi hikayelerini bir filmde anlatıyorlar ve çocukluklarından beri onlara eşlik eden kaybetme korkusundan bahsediyorlar.


Harikalar Diyarı'ndaki Monako bölümü, model yapımcılarının müzedeki onikinci temalı dünyasıdır. Miniatur Wunderland'ın haberine göre, yapımcılar hiçbir masraftan veya çabadan kaçınmıyor: örneğin 22 metre uzunluğundaki Grand Prix yarış pisti, gerçekçi yarışlar düzenlemek için son derece karmaşık manyetik teknolojiyle donatılıyor. Mini yarış arabalarının özel geliştirilmiş yazılım kullanarak pistte gerçekçi bir şekilde ve farklı sonuçlarla ilerlemesini sağlamak için 100.000 satırdan fazla programlama kodu gerekliydi. Bu arada, Hamburg'daki minyatür Monako Prensliği'nin tüm bölümü 40 metrekareyi kapsıyor ve maliyeti 5 milyon avro.
 
Üst