semaver
New member
Los Angeles. Hollywood yıldızı Halle Berry, Adrien Brody'nin Oscar'taki fırtınalı öpücüğünden 20 yıldan fazla bir süre sonra şaşırtıcı bir şekilde misilleme yaptı. Berry (58), Los Angeles'taki Gala'nın önündeki kırmızı halıda Oscar favorisini (“der Brutalist”, 51) keşfetti ve bir videoda görülebileceği gibi ağızdan öptü.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
“Onun için ve benim için de harika bir geceydi. Bu anın bir parçası olmak için … Bu akşam ona geri ödemek zorunda kaldım, ”diye ekledi“ Variety ”aktris.
Onu partilerde gördü, ama o geceden bu yana Brody'yi kırmızı halıda bir yerde gördü. “Bu yıl aday gösterildi. Bunu hak ediyor. “
2003 Oscar Töreninde Brody Smooched Berry
2003'teki Oscar Ödülleri'nde Berry, Brody'yi Holokost draması “The Piyanist” deki başrolü için sundu. Oyuncuya sarıldı ve ağzına bir öpücük bastırdı. Kampanya o sırada manşetlerde bulundu.
Haberler/DPA
“Onun için ve benim için de harika bir geceydi. Bu anın bir parçası olmak için … Bu akşam ona geri ödemek zorunda kaldım, ”diye ekledi“ Variety ”aktris.
Onu partilerde gördü, ama o geceden bu yana Brody'yi kırmızı halıda bir yerde gördü. “Bu yıl aday gösterildi. Bunu hak ediyor. “
2003 Oscar Töreninde Brody Smooched Berry
2003'teki Oscar Ödülleri'nde Berry, Brody'yi Holokost draması “The Piyanist” deki başrolü için sundu. Oyuncuya sarıldı ve ağzına bir öpücük bastırdı. Kampanya o sırada manşetlerde bulundu.
Haberler/DPA