Gisele Bündchen polis memuruyla konuşurken ağladı

semaver

New member
“Sadece hayatımı yaşamak istiyorum”

Paparazziler tarafından takip edildi: Gisele Bündchen bir polis memuruyla konuşurken ağlıyor







Model Gisele Bündchen polis kontrolü sırasında aniden ağlamaya başladı.

Kaynak: Paulo Lopes/dpa


Makaleyi dinle • 2 dakika


Gözyaşlarını daha fazla tutamadı: Manken Gisele Bündchen polis kontrolü sırasında bir anda ağlamaya başladı. Ancak bu durum memurun davranışından kaynaklanmamaktadır.








Bir anda gözyaşlarına boğuldu: ABD'nin Florida eyaletinin Surfside şehrinde polis kontrolü sırasında manken Gisele Bündchen ağlamaya başladı. Sebebi: Belli ki sürekli paparazziler tarafından takip ediliyor. 43 yaşındaki adam bunu birçok ABD televizyon kanalına sunulan bir kayıtta söyledi.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Fox News'e göre Bündchen'in güvenli olmayan sürüş nedeniyle kenara çekildiği iddia edildi. Polis memurunun vücut kamerasında camını yarıya kadar indirdiği görülüyor. Memurlara “Sadece adamdan kurtulmak istedim” dedi.

Yetkili Bündchen'e yardım edemiyor


Model, açıkça onu takip eden bir adama atıfta bulunuyordu. Bündchen paparazzi olduğunu ve fotoğraf çekmek istediğini söyledi.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Polis memurunun bu durumda hiçbir şey yapamayacağını söylemesi üzerine 43 yaşındaki genç bir anda ağlamaya başladı. Bündchen, “Çok yoruldum, nereye gitsem bu adam peşimde, hiçbir şey beni koruyamıyor” dedi. “Hiçbir şey yapamam. Sadece hayatımı yaşamak istiyorum” diye ekledi, yüzünü çevirip hıçkırarak ağladı.

Aslında kontrolün model açısından hiçbir sonucu yoktu. Polis memuru Bündchen'in yoldaki davranışını kaydetmedi. Memur, onu tanıdığını ve durumunu anlayabildiğini söyledi. Bu konuda hiçbir şeyi değiştiremese bile. “Bu adamın işini yapmasını engelleyemem. O da fotoğraf çekmektir” dedi polis memuru kayıtta.

Bu, modelin son birkaç haftadaki ilk gözyaşları değildi. Bündchen, 13 yıllık evliliğinin ardından iki yıl önce futbol yıldızı Tom Brady'den boşanmıştı. Mart ayında bir röportaj sırasında ayrılığından ve sonrasındaki hayatından duygusal olarak bahsetti.

Haberler/kız kardeş
 
Üst