Aile, duygusal anları Instagram’da paylaşıyor

semaver

New member
Demans teşhisinden sonraki ilk doğum günü

Bruce Willis doğum gününü kutluyor: Aile, Instagram’da duygusal anları paylaşıyor

ABD’li aktör Bruce Willis’in demansı var.

© Kaynak: AP/dp aracılığıyla Charles Sykes/Invision

Bruce Willis Pazar günü 68 yaşına girdi. Hollywood yıldızına demans teşhisi konulduktan sonraki ilk doğum günüydü. Aile sosyal medyada videolar paylaştı – eşi Emma Heming-Willis güne gözyaşlarıyla başladı.

Los Angeles. Hollywood yıldızı Bruce Willis’e demans teşhisi konulduktan sonraki ilk doğum gününde eşi Emma Heming-Willis duygularını hayranlarıyla paylaştı. 68 yaşındaki Willis ile iki kızı olan 44 yaşındaki, Instagram’da paylaştığı bir videoda “Sabahları ağlayarak başladım” dedi. Model, gerçekte kendini toparlamaktan başka seçeneği olmadığında, insanlar onu gücü için sık sık övüyor, dedi. “Her gün hüzün dolu anlar yaşıyorum ve bunu özellikle bugün onun doğum gününde hissediyorum.”

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Heming-Willis ayrıca, oyuncunun 19 Mart Pazar günü eşinin doğum günü için ailesiyle geçirdiği özel anların videosunu da paylaştı. Willis’in hayranlarından onun için dua etmeye devam etmelerini isteyerek, “Onu her zaman seveceğim” diye yazdı.

Eski eşi Demi Moore da tebrik etti

Willis’in eski eşi Demi Moore da oyuncuyu ailesiyle birlikte mumları üflerken gösteren bir video yayınlayarak tebrik etti. Tüm çocukları oradaydı: Mabel (10) ve Evelyn (8), Emma ile olan çocukları ve ayrıca Demi ile evliliğinden olan kız kardeşleri Tallulah (29), Scout (31) ve Rumer (34). Moore.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Moore, “Bugün sizi kutlayabildiğimiz için çok mutluyum. Sizi ve ailemizi seviyorum. Herkese sevgileri ve sıcak dilekleri için teşekkür ederim – hepimiz bunu hissediyoruz” diye yazdı.

Hollywood meslektaşları Willis ile eski filmleri izlemeli

Aksiyon yıldızı Willis’e yaklaşık bir yıl önce bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduktan sonra, ailesi geçen ay daha kesin bunama teşhisini duyurdu. Hafızasını olabildiğince uzun süre korumak için eski meslektaşları onun filmlerini onunla birlikte izlemelidir. Bu, bir arkadaşa atıfta bulunarak “Radar Online” tarafından bildirildi. Onunla “The Expendables 2″yi oynayan Sylvester Stallone (76) ve Arnold Schwarzenegger (75) ve Jason Statham (55) gibi yıldızlar Willis’in yanında olmalı.

Eski karısı Demi Moore’un fikri olduğu söyleniyor. Arkadaşı çevrimiçi dergiye “Bruce ve sevdikleri için bu kadar nezaket ve sevgiye güvenebilmesi büyük bir rahatlık. Durum herkes için inanılmaz derecede zor olsa da adam Hollywood meslektaşları arasında bir kahraman.” .

dpa ile Haberler/nis