Yıldız besteci Hans Zimmer nişanlandı

semaver

New member
Seyirci yüksek sesle tezahürat yapıyor

Sahnede evlilik teklifi: yıldız besteci Hans Zimmer nişanlandı

Film müziği bestecisi Hans Zimmer.

© Kaynak: resim ittifakı / Jens Niering

Hans Zimmer’in kız arkadaşı bunu beklemiyordu: Londra’daki bir gösteri sırasında besteci ondan sahneye çıkmasını istedi. Bunu esprili bir şekilde başarılı bir evlilik teklifi izler.

Londra. Alman film müziği bestecisi Hans Zimmer (65) yeniden evlenmek istiyor. İngiliz haber ajansı PA’nın bildirdiğine göre, Oscar ödüllü (“Aslan Kral”, “Dune”) Perşembe gecesi Londra’daki “Hans Zimmer Live” programı sırasında kız arkadaşına evlenme teklif etti. Raporda kadının adı geçmedi.

65 yaşındaki sürpriz partnerini O2 Arena sahnesine davet etti. Zimmer, “Bir şey daha var. Demek sevdiğim kadın bu ve görünüşe göre o da beni seviyor,” dedi. Sonra doğrudan kadına dönerek, “Seni neden buraya getirdim? Çok önemli bir şey sormak istiyorum. Arka kapıyı kilitledin mi? Buzdolabında hâlâ süt var mı? Dondurucuda şerbetimiz var mı? Will.” benimle evlen?”

Hans Zimmer: “İyi gidiyor”

PA’nın bildirdiğine göre, çift kucaklaşırken seyirciler tezahürat yaptı ve koltuklarından fırladı. Ortağı yanında otururken “Inception” filminden “Time” şarkısını çalan Zimmer, “İyi çalışıyor. Arka kapı kilitli. Her şey yolunda,” dedi. Konser sırasında Hollywood yıldızı partnerine sarılıp onu öptü. Herhangi bir kadın değildi, daha sonra açıkladı.

Zimmer, 1992 yılına kadar Vicki Carolin ile evli, çiftin bir kızı var. Bestecinin ikinci eşi Suzanne Zimmer’den üç çocuğu var ve 2020’de boşanma davası açtığı bildiriliyor.

Haberler