Viral hastalık, boğaz şarkı söylemek için çok ağrıyor

semaver

New member
Viral hastalık nedeniyle: Rod Stewart Avustralya’daki gösterisini iptal etti

İngiltere, Londra : İngiliz şarkıcı Rod Stewart, İngiliz piyanist Holland tarafından Royal Albert Hall’da düzenlenen ‘Raise the Roof’ bağış toplama etkinliği sırasında sahne alıyor. (Arşiv)

© Kaynak: Suzan Moore/PA Wire/dpa

Şarkıcı Rod Stewart, Twitter üzerinden bir konseri iptal etti. Nedeni, boğazını tahriş eden viral bir enfeksiyondur. İngiliz müzisyen şu anda Avustralya’yı geziyor.

Londra/Geelong. İngiliz müzisyen Rod Stewart (78), virüs bulaşması nedeniyle Avustralya’da planladığı bir performansı iptal etti. Stewart (“Maggie May”) Cumartesi günü Twitter’da Geelong performansı için bilet alan hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığı için “çok üzüldüğünü” yazdı. İngiliz, “Bu sabah geç saatlerde viral bir enfeksiyon kaptığımı ve boğazımın şarkı söyleyemeyecek kadar ağrıdığını öğrendim.” “Ben sadece insanım ve bazen hastalanıyorum.” Sahneye geri dönmek için çok çalışıyor.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Avustralya turu

Geelong’daki gösteriye ek olarak, 2 Nisan’a kadar Avustralya’da Stewart ile altı konser daha planlanıyor. Sanatçı, Covid salgını nedeniyle geçen yıl Avustralya’daki performanslarını iptal etmek zorunda kalmıştı. Son albümü “The Tears of Hercules” (2021) İngiliz listelerinde beş numaraya ulaştı ve Almanya listelerinde geçici olarak 17 numara oldu.

Haberler