“Utanç benim için bağımlılık gibiydi”

semaver

New member
Lutherci olarak yetiştirildi

Aktris Emma Stone: “Utanç benim için bağımlılık gibiydi”

Emma Stone, yeni kısa filmi “Bleat” (ya da Yunanca “Vlihi”) adlı filmin Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos tarafından 2022'de Yunanistan Ulusal Operası'nda gösterilmesinin ardından bir basın toplantısına katıldı.

© Kaynak: Aristidis Vafeiadakis/ZUMA Press

Makaleyi dinle • 1 dakika

Görgü kuralları ya da utanç kavramı yok: Emma Stone yeni filminde, yeni yürümeye başlayan bir çocuğun beynine sahip yetişkin bir kadını canlandırıyor. 35 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, bu rolün bazı şeyleri yeniden düşünmesine ve sorgulamasına neden olduğunu söylüyor.

Berlin. Aktris Emma Stone utanç duygularından bahsetti. 35 yaşındaki adam dpa ve diğer medya temsilcileriyle yaptığı röportajda “Utanç benim için bir bağımlılık gibiydi” dedi. “Bunun belki büyüdüğüm yer yüzünden olduğunu düşünüyorum. Lutherci olarak yetiştirildim ve doğru ve yanlış kavramı vardı.” Arizona'dan gelen Amerikalı Oscar ödüllü oyuncu, Giorgos Lanthimos'un yeni filmi “Poor Things”de başrol oynuyor. Odak noktası, duyguların ona bağlı olduğu baş kahraman Bella'dır. utanç tamamen yabancıdır.

Stone, “Suçlu hissettiğim veya utandığım birçok şeyi içselleştirdim” dedi. “Ve gerçekten hayatımın son birkaç yılının – ve Bella da bunun küçük bir parçası değil – bu şeylere neden inandığımı sorgulamakla geçtiğini düşünüyorum. Ve bu gerçekten benden mi geliyor, yoksa dışarıdan mı geliyor?”

Emma Stone Bella Baxter rolünde Zavallı şeyler.

Emma Stone Bella Baxter rolünde Zavallı şeyler.

Emma Stone, Poor Things'deki Bella Baxter rolünde.

© Kaynak: Projektör Resimleri/Disney/dpa

Stone, “Zavallı Şeyler”de çok alışılmadık bir rol oynuyor: küçük bir çocuğun beynine sahip yetişkin bir kadın. Godwin Baxter (Willem Dafoe) adlı megaloman bir bilim adamı, onu hamile bir ceset olarak nehirden çıkardı, doğmamış bebeğinin beynini vücuduna yerleştirdi ve onu hayata döndürdü. Nezaket veya görgü kuralları ve tabii ki utanç gibi kavramlar Bella'ya tamamen yabancıdır. Film 18 Ocak'ta Alman sinemalarında gösterime girecek.

Haberler