Torun Leandro 19 yaşında öldü

semaver

New member
“Sen derinden sevildin”

Robert De Niro’nun torunu 19 yaşında aniden öldü

Oyuncu Robert De Niro.

© Kaynak: Andy Kropa/Invision/AP/dpa

Aktör Robert De Niro kısa süre önce yedinci kez baba oldu, ancak şimdi çok sevdiği bir aile üyesine veda etmek zorunda: torunu Leandro öldü.

Sadece birkaç hafta önce, aktör Robert De Niro yedinci kez baba oldu. Şimdi 79 yaşındaki torununa üzücü bir haber var çünkü torunu öldü. “Bir Yıldız Doğuyor” filminin kamera karşısına geçen Leandro De Niro Rodriguez henüz 19 yaşındaydı. Bu, De Niro’nun kızı Drena tarafından Instagram’da duyuruldu.

Annem: “Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum”

Bir Yıldız Doğuyor oyuncu oğluna duygusal bir paylaşımla veda etti: “Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin ötesinde sevdim” sözleriyle başlayan yazıya, “Keşke yanında olsaydım. Sensiz nasıl yaşarım bilmiyorum ama annen olduğumda bana verdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya devam edeceğim.”

Derinden sevildin ve değer verildin ve keşke sadece bu aşk seni kurtarabilseydi. Çok üzgünüm bebeğim” diyen Drena De Niro sözlerini “Huzur içinde yat ve Cennet Ebedi, sevgili oğlum” sözleriyle bitirdi.

Drena De Niro, Robert De Niro’nun çocuklarının en büyüğü ve birden fazla Oscar kazanan tarafından evlat edinildi. Annesi, 1976’dan 1988’e kadar dünya yıldızı ile evli olan aktris Diahnne Abbott’tur.

Haberler/sz