Thomas Gottschalk podcast'inde Maite Kelly'ye hakaret ediyor

semaver

New member
Florian Silbereisen'in ARD Noel şovu “100.000 Işığın Advent Festivali” 20 yıldır düzenleniyor. Ünlüler her yıl birbirlerine başparmağını kaldırıyor. Bu kez konuk listesinde Thomas Gottschalk yer alıyor; görünüşe göre “Die Supernasen” adlı podcast'inde içinden bir şeyler çıkarmak zorunda kalmış. Komedyen Mike Krüger ile yaptığı röportajda Silbereisen gösterisine davet edilmesiyle ilgili şunları söyledi: “Buraya kadar geldim.”

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Ardından moderatör devam etti: “İnsanların beni görebilmesi için muhtemelen Maite Kelly'yi bir kenara itmem gerekecek.” Yapımcı MDR şu ana kadar şarkıcı Maite Kelly'nin sahneye çıkacağından bahsetmedi; mevcut durumda Kelly'yle ilgili bir ipucunun hiçbir temeli yok.

Hayat ve biz

Sağlık, esenlik ve tüm aile için rehber – her iki perşembe.

Boyut karşılaştırması aynı zamanda “Wetten,dass..?” moderatör kayboluyor: Gottschalk 1,92 metre boyunda, Kelly 1,60 metre. Eğer moderatör görünmek isterse vücudunu utandıracak yorumların dışında tam 32 santimetrelik bir alanı kalıyor.

2022 gibi erken bir tarihte Maite Kelly, figürüyle ilgili talepler bildirdi. Şarkıcı, magazin medyası Stylebook.de'ye verdiği röportajda şunları söyledi: “Sektörümüzde çok büyük bir baskı var. Böyle olmadığını söylersem yalan söylemiş olurum.” Kendi kilosu konusunda pek çok endişesi var ve talepleri yerine getirmek zorunda olduğunu düşünüyor. “Zayıf olmam gerektiğini düşündüğüm zamanlar oldu. Ya hiçbir şey yemedim ya da çok yedim. Birbiri ardına diyete girdim.”

Gottschalk son zamanlarda kadınlar hakkındaki düşünceleriyle defalarca manşetlere çıktı. “Filtresiz” adlı kitabı ekim ayında yayımlandı ve aynı zamanda sunucunun “Spiegel” haber medyasına verdiği röportaj da büyük heyecan yarattı. 74 yaşındaki oyuncu burada “kadınlara yalnızca iş hayatında dokunduğunu” vurguladı.

Haberler/yeni