“Tedbir korkudan daha önemlidir”

semaver

New member
Reality TV Yıldızı

“Tedbir korkudan daha önemlidir”: Robert Geiss hastaneden bir fotoğraf gönderdi

Robert Geiss tıbbi tedavi görüyordu.

© Kaynak: RTLZWEI / Niklas Niessner

Lüks bir yat yerine hasta yatağı: Robert Geiss, klinikte kaldığı bir fotoğrafı Instagram üzerinden paylaşıyor. Milyoner, “bugün önde ve arkada” olduğunu yazıyor.

Yorgun gözler, acı dolu bir gülümseme ve hastane önlüğü: Robert Geiss nadiren böyle görülür. Sevdikleri Carmen, Davina ve Shania ile birlikte yıllardır Alman reality TV ünlülerinin ayrılmaz bir parçası olan milyoner, şimdi de alışılmadık bir bakış açısıyla Instagram’da boy gösteriyor. 59 yaşındaki ilk gastrointestinal muayenesini bir dizi fotoğrafla belgeledi. Geiss göz kırparak “Bugün aslında önden ve arkadan aldım,” diye yazdı.

TV kişiliği takipçilerine “heyecanlı bir gün” olduğunu söyledi. Ancak kendi endişelerinizi bir kenara bırakmak önemlidir, çünkü: “Günün sonunda, önlem korkudan daha önemlidir.” Robert Geiss söz konusu olduğunda, endişeler de yersizdi. Gönderide, iki çocuk babası net verdi. “Neyse ki benim için her şey yolundaydı.” Aynı zamanda şaka yaptı: “Ve hayır, iç işleyişimin kamera kayıtları yok.”

Yorumlar sütununda söz alan kızı Davina, “Seninle gurur duyuyorum baba. İyi bir rol model!” Model Papis Loveday de benzer bir çizgiyi benimsedi ve yaptığı yorumda Geiss’in rol model işlevinin de altını çizdi: “Aferin.”

Haberler/Tele gösterisi