Taylor Swift, Almanya’daki “Eras Turu”nda

semaver

New member
2024 yazında üç konser

Pop süperstarı Taylor Swift birkaç Alman şehrine geliyor

Pop süperstarı Taylor Swift.

© Kredi bilgileri: IMAGO/ZUMA Tel

Dünyanın en başarılı şarkıcısı ve verdiği konserlerle rekorlar kırıyor: pop süperstarı Taylor Swift, 2024 yazında “The Eras Tour” kapsamında Almanya’ya geliyor. Bilet satın almak istiyorsanız, çok fazla şansa ihtiyacınız olabilir.

Hamburg. ABD’li pop yıldızı Taylor Swift, 2024 yazında Almanya’ya geliyor: Konser ajansı Karsten Jahnke Salı günü Hamburg’da yaptığı duyuruya göre, pop müzisyeni “Eras Turu” kapsamında Gelsenkirchen, Hamburg ve Münih’te de konserler verecek. Turun Avrupa ayağı 9 Mayıs 2024’te Paris’te başlayacak ve 17 Ağustos 2024’te Londra’da sona erecek.

Avrupa kıtasında toplam 19 metropol tur programında – 2024’te Almanya’da üç tarih dahil: Taylor Swift, 18 Temmuz’da Gelsenkirchen’deki Veltins Arena’da sahne alacak, 23 Temmuz’da Hamburg’daki Volksparkstadion’a konuk olacak. ve 27 Temmuz’da. Temmuz, şarkıcıyı Münih’teki Olimpiyat Stadı’nda deneyimleyebilirsiniz.

33 yaşındaki Salı günü Instagram sayfasında “Gelecek yıl bu yeni uluslararası tarihler için The Eras Tour’da birçoğunuzu görmek için sabırsızlanıyorum” diye yazdı. Hayranlar, şu andan itibaren 23 Haziran Cuma gününe kadar müzisyenin web sitesinde bilet için kayıt yaptırabilirler.

Bu, bilet satıcısı Eventim aracılığıyla da mümkündür. Ön satışlar 12 Temmuz’da başlıyor. Eventim’e göre, satış öncesi kayıt için acele Salı akşamı zaten “çok büyüktü”.

Haberler