semaver
New member
Taliso Engel, 4 Haziran 2002'de Lauf An Der Pegnitz'de doğan bir Alman para yüzücüsüdür. Doğuştan gelen bir görme bozukluğu var ve daha iyi gözünde yüzde altı ila sekiz ve daha kötü üç ila dörtte görüyor. Kulak zarı gözyaşı ile bir otitis medyasından sonra, 2023'te sağ kulaktaki işitmesini de kaybetti. Angel çok dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve paralimpik kazananı.
Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık
Profesyonel dansçı Patricija Ionel ile bir takım olarak, 2025'te “Let's Dance” te “Dans Yıldızı” başlığı için savaşacak.
Taliso Engel'in Spor Kariyeri
Spor başarıları şunları içerir:
Taliso Engel, Let's Dance 2025'te
Taliso Engel şu anda yeni bir spor mücadelesi aradığı TV şovu “Let's Dance” 2025'te yer alıyor. Görme bozukluğuna rağmen, rahatlık alanından çıkmayı dört gözle bekliyor.
“Bir yandan, yüzmeye alışkın olduğumdan diğer fiziksel strese saygı duyuyorum, ancak diğer yandan da rahatlık alanımdan çıkmayı dört gözle bekliyorum. 'Hadi Dans' beklentilerim yeni bir spor tanımak, umarım daha sonra unutulmaz bir zaman geçirmekten daha iyi dans edebilmek ”. RTL'ye diyor.
Profesyonel dansçı Patricija Ionel ile bir takım olarak, 2025'te “Let's Dance” te “Dans Yıldızı” başlığı için savaşacak.
Taliso Engel'in Spor Kariyeri
Spor başarıları şunları içerir:
- Tokyo'daki Paralimpikler 2021'de Altın Madalya Dünya rekoru süresinde 100 metreden fazla.
- Paris'teki Paralimpikler 2024'teki altın madalya 100 metreden fazla göğüs, yine dünya rekoru ile.
- 100 metrede 1: 01.84 dakika dahil olmak üzere birden fazla dünya kaydı
Taliso Engel, Let's Dance 2025'te
Taliso Engel şu anda yeni bir spor mücadelesi aradığı TV şovu “Let's Dance” 2025'te yer alıyor. Görme bozukluğuna rağmen, rahatlık alanından çıkmayı dört gözle bekliyor.
“Bir yandan, yüzmeye alışkın olduğumdan diğer fiziksel strese saygı duyuyorum, ancak diğer yandan da rahatlık alanımdan çıkmayı dört gözle bekliyorum. 'Hadi Dans' beklentilerim yeni bir spor tanımak, umarım daha sonra unutulmaz bir zaman geçirmekten daha iyi dans edebilmek ”. RTL'ye diyor.