Stefanie Giesinger açık bir ilişkiyle ilgileniyor

semaver

New member
Bir yaşam konsepti olarak tek eşliliğin olmaması

Stefanie Giesinger açık bir ilişkiyle ilgileniyor

Model Stefanie Giesinger Germendorf'ta bir video çekti.

Kaynak: Imago

Makaleyi dinle • 1 dakika

Model Stefanie Giesinger görünüşe göre yine bekar. Bir podcast'te, açık bir ilişkinin bir seçenek olduğu sondan bir önceki ortaklığını hatırlıyor. Bu artık gerçekleşmedi ama oyuncu hâlâ birlikte yaşamanın yeni yolunu merak ediyor.

Model ve oyuncu Stefanie Giesinger, eski tenisçi Carl-Uwe Steeb'in oğlu girişimci Jeremy Steeb'den (24) ayrıldı. “Almanya'nın Sonraki Top Modeli” programının 27 yaşındaki yıldızı, “G Spot” adlı podcast'inde ilişkilere bakış açısının değiştiğini açıkladı. “Şu anda bırakın bir kişiye bağlanmayı, flört etme konusunda bile sorun yaşıyorum. Heteronormatif ilişkilere bakış açım açısından şu anda büyük bir geçiş yaşadığımı düşünüyorum.”

Giesinger, 2022 sonbaharına kadar YouTuber ve fenomen Marcus Butler (32) ile birlikteydi. İlişkisi yedi yıl sürdü. Giesinger podcast'te “Ben henüz 18 yaşımdayken bir araya geldik. Bir değişikliğe ihtiyacımız olduğunu anladığımızda arkadaşlarımızdan ilişkimizi açmamız yönünde tavsiyeler aldık” dedi.

Açık bir ilişkide ortaklar, iki kişilik kümenin dışında başkalarıyla da deneyim kazanabilirler. Giesinger, eski erkek arkadaşıyla arasında artık böyle bir olayın yaşanmadığını açıkladı. “Denemeye başlamadan önce ayrıldık.” Ancak görünen o ki, bu ilişki biçiminin çekiciliği ve “tek eşliliğin sorgulanması” devam etti. Model, “Sadece ufkumu genişletme ihtiyacı hissediyorum” dedi.

Haberler/len