Steakhouse mirasçısının çocuklarla teması yok – Gerhard Delling ona destek oluyor

semaver

New member
Hayat arkadaşı “büyük bir yardımdır”

Steakhouse’un mirasçısı Christina Block’un çocuklarla teması yok – Gerhard Delling onu destekliyor

Christina Block ve Gerhard Delling.

© Kaynak: IMAGO/Gelecekteki Resim

Makaleyi dinle • 1 dakika

Neredeyse iki yıl önce eski kocası, üç çocuğuyla birlikte Danimarka’ya göç etti. O zamandan beri, et lokantası girişimcisi Eugen Block’un kızı Christina Block’un artık onlarla teması olmadı. Kendisi şu anda olası bir çocuk kaçırma davasına güveniyor.

Et lokantası girişimcisi Eugen Block’un (82, “Block House”) kızı Christina Block (49), üç çocuğuyla hâlâ iletişim kuramıyor. “Bild” gazetesine söyledi. İki yıldan biraz daha kısa bir süre önce, eski kocası Stephan Hensel (48), görünüşe göre onun rızası olmadan çocukları Theodor (9), Klara (12) ve Johanna (17) ile birlikte Danimarka’ya göç etti. Raporda, en büyük kızın gönüllü olarak babasının yanında olduğu belirtiliyor.

“Durum hâlâ düzelmedi. Block, “Bild” gazetesine verdiği demeçte, “Danimarka’daki çocuklarımla Şubat ayından bu yana sözde temas emri almama rağmen çocuklarımla hâlâ hiçbir temasım yok” dedi. Böyle bir şeyin nasıl olabileceği konusunda hala şaşkın. “Ceza davasında daha fazla ilerleme kaydedebileceğimizi umuyorum.” Eski kocası çocuk kaçırmakla suçlanıyor.

Christina Block: Gerhard Delling “çok büyük bir yardım”

Ortağı, eski spor sunucusu Gerhard Delling (64), bu zor dönemde ona destek oluyor. “Bana ve tabii ki artık kardeşleri olmadan tek çocuk olarak yaşayan ve büyükannesinin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalan kızıma da çok destek oldu. Çocuklarımın son yürüyüşlerinde yanımda olmalarına izin verilmedi. Block, “Ortağım bana çok yardımcı oluyor” diye devam etti.

Raporda Christina Block ve Gerhard Delling’in birbirlerini uzun zamandır tanıdıkları belirtiliyor. 2021’den beri bir çiftler.

Haberler/nis