Son yemeğim tatlı olurdu

semaver

New member
Londra. Müzisyen Elton John (77) yemek yerken kendini toparlamak zorunda kalıyor. İngiliz pop yıldızı Ruthie's Table 4 podcast'inde “Benim için iyi olmayan her türlü şeyi seviyorum” dedi. Bunlar arasında örneğin kızarmış tavuk ve çörekler vardı. Son yemeği şu anda yiyemediği için dondurma, elmalı turta ve raventli kek gibi sadece tatlılardan oluşuyordu.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Müzisyen (“Roket Adam”, “Hala Ayaktayım”) kan şekeri nedeniyle şeker yemediğini paylaştı. “Ama benim canımı sıkan şey çikolata ve dondurma. Dondurma yiyemiyorum. Ve dondurmayı seviyorum.

Masa örtülerine olan tutku

John, risotto tarifini okuyan kocası David Furnish ile röportaj yaptı. İkili porselen, masa örtüleri ve peçete halkaları topluyor. John, bunun kocasının hatası olduğunu söyledi. Masa örtülerini çok severler. Venedik'e vardıklarında masa örtülerine o kadar çok para harcadılar ki inanamadı.

İkili ayrıca büyüme ve yemek hakkında da konuştu. Annesi çalışıyordu ve hâlâ eve gelip yemek pişiriyordu. John, “O çalışkan bir kadındı” dedi. Ziyaret ettiğini hatırladığı ilk restoran bir Çin restoranıydı ve onunla ilgili hâlâ harika anıları var.

Haberler