Son “Luzey” ilk şarkısı “Too Late”yi yayınladı

semaver

New member
Babasından daha hızlı rap yapıyor

Luzey: Rapçi Marteria’nın oğlu ilk şarkısını yayınladı

Rapçinin oğlu Marteria, Luzey sahne adı altında sahne alıyor.

© Kaynak: Luis Engels/—/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

Baba gibi, oğul gibi: Sadece Marteria değil, aynı zamanda onun çocuğu olan Louis de rap yapıyor. 16 yaşındaki oyuncu şimdi ilk şarkısını Luzey sahne adıyla yayınladı.

Rostock. Rapçi oğlu Marteria, babasının izinden gitmeye devam ederek ilk şarkısını Cuma günü yayınladı. Gerçek adı Louis olan 16 yaşındaki kız, Luzey sahne adıyla “Too Late”de rap yapıyor: “Babamı sahnede gördüm ve onun ben olabileceğimi düşündüm.” Marteria (40, gerçek adı Marten Laciny), Luzey’in Instagram profiline kalp sembolleriyle tepki gösterdi.

Luzey elektronik kulüp müziğinden güçlü bir şekilde ilham aldı

Babasının son şarkılarındaki rap, rap’ten daha hızlı geliyor. Genel olarak şarkı, Marteria’nın yakın zamanda çıkardığı ve ağırlıklı olarak elektronik kulüp müziğinden esinlendiği anlaşılan müzikten ziyade tipik Alman rap’ine benziyor. Şarkının videosunda Luzey, kendisinin ve Marteria’nın memleketi Rostock’taki prefabrik binaların önünde kendini gösteriyor.

Genç, büyük çıkışını eylül ayının başında, babasının onu Rostock’taki Ostseestadion’da on binlerce izleyicinin önünde iki konserde sahneye çıkarmasıyla ve Luzey’in bir şarkıyı rap etmesiyle kutladı. “İlk kez gerçek bir görünüm için oldukça iyi bir zemin, değil mi?” Marteria o sırada yorum yapmıştı.

Haberler