Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Seçim için artık sayılı haftalardayız

semaver

New member
Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Esenyurt eğitim kampüsü temel atma töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Cumhur İttifakı olarak el ele, omuz omuza sandıklara yürüyor muyuz? Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız." dedi. Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Davos'taki sözlerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şimdi dünyanın değişik yerlerine İHA'larımız SİHA'larımız, Akıncılarımız gidiyor. Daha neler neler gidecek. Artık güçlü bir Türkiye var. Yunanistan şöyle demiş böyle demiş. Tayfun diye füze Türkiye üretti. Bu Atina'yı vurursa ne olacak. Bizim öyle bir derdimiz yok siz akıllı olun. Adaları silahlandırırsanız eli kolu bağlı mı duracağız. Miçotakis şunun iyi bil, bir yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür bunu bilesin. Akıllı uslu durursan senle işimiz yok." ifadelerini kullandı.