Shirin David, Berlin'deki tonu eleştiriyor: “Nezaket ve saygı eksik”

semaver

New member
“Onunla başa çıkmakta zorluk çekiyor”

Shirin David, Berlin'de nezaket ve saygıyı özlüyor

DinlemekUygulamayı aç

Shirin David annesi tarafından yetiştirildi – ve Hamburg'dan Berlin'e taşındığından beri insanlarla uğraşırken sorun yaşadı. Hamburg'da aldığınız saygı eksikliği.

Berlin. Pop Star ve Berliner Shirin David (“Bauch Bacaklar Po”) başkentteki tonla ilgili sorunlar yaşarlar. “Berlinliler çok kaba. Hala bu şekilde uğraşmakta zorluk çektiğimi söylemeliyim ”dedi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Ben sadece Berlin ve ben böyle konuşuyorum” demek de harika değil. Bu kaba olmak için mazeret değil. Ve bundan hoşlanmıyorum, ”dedi 29 yaşındaki.

Hayat ve biz

Sağlık rehberi, kuyu ve tüm aile – her ikinci Perşembe.

David, nezaket ve saygı onlar için önemlidir. “Eğitimden keyif aldım. Buraya geliyorum. Yeterince teşekkür etmezsem, annemden zaten kötü bir görünüm var. “Ayrıca görgü kurallarının çok önemli olduğuna inanıyor. “Berlin bunun küçük, iyi bir bölmesini kesebilir.” Başkentle karşılaştırıldığında, Hamburg “onurlu, daha zarif”.

Burjuva ismine sahip Barbara Shirin Davidavicius olarak adlandırılan David, en başarılı Alman sanatçılarından biridir. Bir numaralı isabet söz konusu olduğunda, Almanya'nın en başarılı şarkıcısıdır.

GFK Entertainment'a göre, geçen yılın yaz vuruşunu “göbek bacakları” ile indi (“Gyormie'ye git, sıska ol”). Üçüncü albümünü “Smart ama Blond” ile yayınladı. Selefi albüm “Bitches Need Rap” (2021) ile karşılaştırıldığında, haşhaş ve daha az rap ağır.

Haberler/DPA