Senarist Anika Decker menopoz hakkında konuşuyor

semaver

New member
Doktor çözümü buldu

Senarist Anika Decker menopoz nedeniyle Beyin Sisi hastasıydı

DinleUygulamayı aç

Yazar bunun yazı açısından bir felaket olduğunu kabul ediyor. Röportajda kendisine neyin yardımcı olduğunu da açıklıyor.

Berlin. Yazar Anika Decker (49, “kulak tavşanı yok”) menopozla ilgili deneyimlerini anlattı. “Üç yıldır menopozdayım, sıcak basması dışında zaten her şeyi yaşadım: ruh hali değişimleri, unutkanlık, eklem ağrıları, kilo ve kilo kaybı, migren ağrılarının azalması” dedi “Gala” dergisine. Bu nedenle hormon ayarlaması yaptırdı.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Ama buna çok minnettardı, dedi Decker, “çünkü beyin sisi, beyin sisi vardı. Sonuç olarak, artık iyi konsantre olamıyordum ve çoğu zaman dikkatim dağılmıştı; bu da elbette yazarken bir felaketti. Ve ben de içimde öyle bir ağırlık taşıyordum ki. “Artık fiziksel ve zihinsel olarak yine iyi durumdaydı. Ayrıca yazarken bir ivme yakaladı, buna sonsuza kadar sahip olamadım. Ben hayata aşığım” dedi.

“Gerçekten ekşi” yapın ki kadınlara hep “kötü” satılsın: “50 ile solmuşsunuz, artık pratik bir kısa saç modeli yapmaya başlayabilirsiniz. Ve ördekleri besleyebilirsiniz. Çünkü!” Yaşama arzusu “aşırı derecede arttı” çünkü “her şeyi daha bilinçli deneyimledi”.

Veri/dpa