Sean “Diddy” Combs, kızı Love ile antrenman yapıyor

semaver

New member
sevimli eğitim ortağı

ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs, Coachella festivali için kızıyla birlikte çalışıyor

Sean “Diddy” Combs, 2020’de Grammy öncesi bir galada.

© Kaynak: Getty Images

Rapçi Diddy, bebek kızı Love ile olan hayatından sevimli kesitler paylaştı. Instagram’da bir videoda ona Coachella festivali için eğitim partneri diyor.

ABD’li hip-hopper ve rapçi Sean “Diddy” Combs, 14-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Coachella festivaline hazırlanıyor. Instagram’da şimdi bir videoda fitness programı hakkında sevimli bir fikir verdi. Arka planda egzersiz yaparken görülürken, küçük kızı Love ön planda kamera önünde emekler ve gevezelik eder. Gururlu baba şöyle yazdı: “Ben ve #BabyLOVE bu gece Coachella için hazırlanıyoruz!!!”

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

53 yaşındaki Combs, Twitter’da hayranlarına küçük Aşk’ın babası olduğunu sürpriz bir şekilde duyurduğunda ancak geçen yıl Aralık ayındaydı. O onun yedinci çocuğu.

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Bebekle birlikte çekilen eğitim videosu Comb’un takipçilerini çok sevindirdi. Birisi “Çok tatlı görünüyor” diye yazarken, diğerleri sürünen kızın şınavını şimdiden görebildiğini düşünüyor.

Rap meslektaşı Busta Rhymes (50) ve top model Naomi Campbell (52) de kalp emojileriyle yorum yaptı. Coachella festivaline gelen Diddy, oradan Kaliforniya’dan fotoğraflar yayınladı.

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Diddy’nin ailesi

Love’a ek olarak, Combs’un altı çocuğu daha var. Annesi Kim Porter ile ilişkisi varken en büyük oğlu Quincy’yi (31) evlat edindi. Porter 2018’de vefat etti. Ayrıca 16 yaşında ikiz kızları, D’Lila Star ve Jessie James, 17 yaşında bir kızı Chance ve oğulları King, 25 ve Justin Dior, 29 var.

Haberler/vkoe