Şarkıcı, Münih'teki Tollwood Festivali'ndeki konserini ağrı nedeniyle iptal etti

semaver

New member
Münih. Şarkıcı Lena Meyer-Landrut, mide ve böbrek ağrısı nedeniyle Münih'teki performansını kısa sürede iptal etmek zorunda kaldı. “Gündüz kendimi iyi hissetmiyordum ve akşamları kramp benzeri mide ve böbrek ağrıları yaşadım, gösteri başlamadan kısa bir süre önce kusmak zorunda kaldım ve sonra hastaneye kaldırıldım,” diye yazdı 33 yaşındaki şarkıcı Pazar günü Instagram hikayesinde.

Daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Münih Tollwood Yaz Festivali'ndeki performansı Cumartesi akşamı kısa bir süre önce iptal edildi. Konsere gidenlerden birinin bildirdiğine göre, izleyiciler müzisyenin ve grubunun performans sergilemesini beklerken, birinin bayıldığı için biraz daha uzun süreceği duyuruldu. Lena, şarkıcılar Tom Twers ve Leony'nin performanslarından sonra akşamın ana sanatçısı olacaktı.

Hayat ve biz

Sağlık, esenlik ve tüm aile için rehber – her iki perşembe.

Bir süre sonra sahneye bir kadın çıktı ve -başta bir sebep belirtmeden- konserin iptal edilmesi gerektiğini duyurdu. Meyer-Landrut Instagram'da “Bu kadar uzun süre beklediğiniz ve hayal kırıklığına uğrayarak ayrılmak zorunda kaldığınız için çok üzgünüm,” diye yazdı. “Vicdanım beni rahatsız ediyor ama bedenim hayır dedi.”

Hayranlar davayla ilgili duygularını yorumlarda dile getiriyor

Olaydan sonra, birçok hayran iptali ve olayı şarkıcının konserden kısa bir süre önce yaptığı bir paylaşımın altına eleştirdi. Görüşler oldukça bölünmüş durumda. “Şarkılarınız ve sahnedeki varlığınız bize tekrar tekrar ilham veriyor. Ancak en parlak yıldızların bile tekrar parlamak için bir molaya ihtiyacı var. Şu anda vücudunuzu dinlemeniz ve ona ihtiyaç duyduğu dinlenmeyi ve bakımı vermeniz önemli,” diye yazıyor bir kullanıcı. “Sevgili Lena, gerçek hayranların anlıyor. Bu hayat, sağlık her şeyden önce gelir! Sen sadece bir insansın!” diye yorumluyor bir kullanıcı.

Diğerleri ise sitedeki organizasyonu eleştiriyor. “Sağlığın her zaman önce geldiği açık! Ancak sorun şu ki organizatör çocukları ve ebeveynlerini 50 derece sıcakta saatlerce çadırda bekletiyor ve resmi kapanış saatinden sadece bir saat önce iptal ediyor. İletişim neredeyse yok denecek kadar az ve bu da anlaşılabilir bir şekilde büyük bir hayal kırıklığına yol açıyor,” dedi bir kullanıcı.

33 yaşındaki şarkıcı şu anda yeni albümü “Loyal to myself” ile turnede ve Pazar akşamı Wangen im Allgäu'da sahne alması planlanıyordu. “Şu anda dinleniyorum ve bu gece sizin için gösteriyi yapabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum!” diye yazdı.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Haberler