Şarkıcı en büyük başarısından bahsediyor

semaver

New member
ABD yetenek programı “American Idol” (2002)’deki zaferinden bu yana, şarkıcı Kelly Clarkson için işler yalnızca iyiye gidiyor: Bunu çok sayıda hit, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, birkaç Grammy ve kendi TV talk şovu izledi. Şimdi Andy Cohen ile rol değiştirdi ve şovuna davet edildi – burada hit single’ı “Since U Been Gone” hakkında daha önce bilinmeyen ayrıntıları açıkladı.

The Hollywood Reporter’a göre 41 yaşındaki oyuncu, eski RCA Records patronu Clive Davis’in Watch What Happens Live’daki anılarında yer alan iddialara yanıt verdi. Bunlar, Clarkson’ın şarkıyı kaydetmeyi ve 2004 albümünün kaydını ertelediğini belirtiyor. “Sana arka plan hakkında bir şey anlatalım,” diye başladı ve hemen açıkladı, “Bana yalan söylendi.”

“Bana ‘Hey, seninle çalışmak isteyen bu yapımcılar var ve bu şarkı var’ dediler” diye hatırladı. “Henüz gerçekten bir metinleri yoktu. ‘Biz sadece onlarla çalışmanı istiyoruz’ dediler. Ve bana şarkıyı yazmam söylendi.

Şarkıcı Kelly Clarkson, sunucu Andy Cohen'in programına konuk oldu.

Şarkıcı Kelly Clarkson, sunucu Andy Cohen’in programına konuk oldu.

© Kaynak: Getty Images

Kelly Clarkson tanımlayıcı deneyimi hatırlıyor: ‘Orada bir aptal gibi duruyorum’

Ancak şarkıcı İsveç’e uçtuğunda, yapımcılara aksi söylendiği ortaya çıktı: “Oraya gittim ve bu iki kişiye, Luke ve Max’e şarkıyı benim yazacağım söylenmedi, ama zaten yazılmıştı. öyleydi, ”diye açıkladı 41 yaşındaki.

Clarkson devam etti, “Orada bir aptal gibi duruyordum çünkü içeri girdim ve şirket bana tamamen farklı bir şey söylediler. Ve bence bu da bir tehlike işaretiydi. Biri bana neden böyle yalan söylesin?” Şarkıcı, çıkış hikayesiyle ilgili “bu şarkı hakkında kötü bir his” beslemesine rağmen, şarkıyı hâlâ söyleyebildiğini açıkladı: “Bunu bir kenara bırakıp turneye çıkabilir, şarkıdaki her şeyi verebilirim.”

“Zorbalığa uğramayı reddediyorum”

2013 gibi erken bir tarihte, Clive Davis, iki çocuk annesi tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Davis’in anılarında “yanlış bilgi” yaydığını iddia etti. “Hayatımın Film Müziği” kitabında, şarkıcının üçüncü stüdyo albümü “Aralığım” yüzünden çıkan husumet ve bir şarkının kaydı sırasında yaşanan zorluklar ele alındı.

Clarkson o sırada, “Zorbalığa uğramayı reddediyorum ve kendim ve hayranlarım için onun amnezilerini ve yanlış bilgilerini temizlemem gerekiyor. Bu bir yaralanma gibi geliyor. Büyümek harika çünkü sizden saklanmanız gerekmediğini öğreniyorsunuz. kimse – Clive Davis bile.

Haberler/Tele gösterisi