Sahabeler aktörlerin ve kızlarının kaybının yasını tutuyor

semaver

New member
Aktör Christian Oliver ve iki kızının Karayipler'deki trajik ölümünün ardından 51 yaşındaki adamın arkadaşları sosyal medyada konuştu. “Kobra 11 Alarmı”nda Oliver'la iki yıl boyunca kamera karşısına geçen oyuncu arkadaşı Erdoğan Atalay, Instagram'da iki oyuncunun yer aldığı fotoğrafın altına duygusal sözler paylaştı. “Bu inanılmaz, yürek parçalayıcı bir trajedi. Bütün düşüncelerim, dualarım ve başsağlığı dileklerim eşine ve tüm ailesine. 57 yaşındaki kişinin İngilizce yazdığı gönderide, “Şok oldum ve söyleyecek söz bulamıyorum” diyor.

Hollywood oyuncusu Bai Ling de yakın zamanda birlikte kamera karşısına geçtiği meslektaşını kaybetmenin yasını tutuyor. Oliver'ın 57 yaşındaki oyuncuyla birlikte rol aldığı son filmi “Forever Hold Your Peace”in çekimleri ancak Aralık ayında sona erdi. Çinli aktrisin paylaşımında “Sevgili Christian Oliver, yönetmenimiz Nick beni arayıp seni, iki güzel kızını ve pilotu taşıyan uçağın düştüğünü ve herkesin öldüğünü söylediğinde yaşadığım üzüntüyü gözlerimde yaşlarla anlatamam” dedi. onun ve Oliver'ın sette çeşitli fotoğraflarını gösteriyor.

Christian Oliver'ın ölümü RTL televizyon kanalının sosyal medya kanallarında da gündem oluyor. Oyuncu, 2002'den 2004'e kadar RTL aksiyon dizisi “Alarm für Cobra 11”de rol aldı. “'Eski 'Alarm for Cobra 11' oyuncumuz Christian Oliver'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kalbimiz, bu zor zamanda en derin taziyelerimizi ve en içten taziyelerimizi hak eden ailesi ve en yakın arkadaşlarıyla birlikte. Yayıncı, yaptığı açıklamada, Christian'ın yetenekli bir oyuncu ve değerli bir insan olarak hatırlanacak ve sonsuza kadar kalplerimizde bir yeri olacağını ifade etti.

Komedyen Carolin Kebekus, Instagram'da Christian Oliver ve iki kızının anısına düzenlenen “Bana Fon Sağla” bağış kampanyasına işaret eden bir ekran görüntüsü yayınladı. 43 yaşındaki fotoğrafın açıklamasına kırık bir kalbi tasvir eden bir emoji eklendi.

Christian Oliver, Steven Soderbergh'in “Alarm for Cobra 11” ve “The Good German – In the Ruins of Berlin” (2006) dahil olmak üzere düzinelerce film ve televizyon yapımında rol aldı. Aktör, iki kızıyla birlikte Karayipler'deki küçük bir özel ada yakınlarında meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybetti.

Haberler/liz