Resimlerle bir bakışta 17. sezondaki tüm adaylar

semaver

New member
Her yıl televizyon, müzik ve eğlence sektöründen ünlüler, RTL dans şovu “Let's Dance”te “Dans Eden Yıldız” unvanını kazanmak için dans ediyor. Popüler format Şubat ayında 17. sezonuna giriyor (RTL+'da yayınlanabilir).

Şubat ayından itibaren toplam 14 ünlü dans ayakkabılarını bağlayacak: “Bergdoktor” oyuncusu Mark Keller, koreograf Detlef Soost, model Eva Padberg ve yemek yaratıcısı Stefano Zarrella orada olacak. Tüm adayları tanıtıyoruz:

Ann Kathrin Bendixen (23)

Ann Kathrin Bendixen

Ann Kathrin Bendixen

Kaynak: RTL / özel

Aynı zamanda “Bisikletli Maymun” takma adıyla da bilinen seyahat fenomeni, “iki dünya arasındaki kopuştan, yani motosikletteki ve çadırdaki hayatımdan ve artık dans pistinde hiçbir şey yapmadan durabildiğim gerçeğinden heyecan duyuyor.” Önceki deneyim.”

Detlef Soost (53)

Detlef Soost

Detlef Soost

Detlef Soost

Kaynak: RTL / özel

Koreograf Detlef Soost için başarılı dans formatında yer almak bir hayalin gerçekleşmesidir, 53 yaşındaki sanatçının RTL'ye açıkladığı gibi: “Alman televizyonlarında tüm aileyle izlediğimiz yalnızca bir veya iki program var. ve bunlardan biri de kesinlikle 'Haydi Dans Edelim'. Benim için katılmak bir bakıma yapılacaklar listemin bir parçası, çünkü her zaman eğer tekrar bir formatta yer alacak olsaydım bunun 'Hadi Dans Etelim' olacağını söylerdim.”

Eva Padberg'in (43)

Eva Padberg

Eva Padberg

Eva Padberg

Kaynak: RTL / Patrice Brylla

Eva Padberg, model ve oyuncu olarak çalışmalarının yanı sıra yakın zamanda TV şovmeni olmayı da denedi. Son olarak Pro Sieben'in “Maskeli Şarkıcı” adlı programında yangın söndürücü olarak görüldü. Artık seyirciler onların dans becerilerine hayran kalmanın tadını çıkarabilirler.

Gabriel Kelly'nin (22)

Gabriel Kelly

Gabriel Kelly

Gabriel Kelly

Kaynak: RTL / Dorian Fellmann

Angelo Kelly'nin oğlu, “Let's Dance”te yer aldıktan sonra kız arkadaşıyla dans edebilecek kadar deneyim kazanacağını umuyor: “Sahnede şarkı söylemekten uzakta, kendimin farklı bir yanını sergileyebildiğim için çok mutluyum. Dans konusunda daha önce hiç deneyimim yok, bu elbette büyük bir zorluk olacak ve buna büyük bir saygıyla yaklaşacağım ama iyimserim.”

Jana Wosnitza (30)

Jana Wosnitza

Jana Wosnitza

Jana Wosnitza

Kaynak: RTL / Basti Sevastos

Spor muhabiri ve NFL sunucusu “beklenti” ile dolu: “Beni en çok heyecanlandıran şey spor mücadelesi. Kesinlikle çok zorlu ve benzersiz bir zaman olacak – 'Let's Dance' ailesini tanımayı sabırsızlıkla bekliyorum ve hangi dans yeteneğine sahip olduğumu ve dans partnerimin benden neler çıkarabileceğini görmek beni heyecanlandırıyor.”

Mark Keller'ın (58)

Mark Keller

Mark Keller

Mark Keller

Kaynak: RTL / Till Brönner

Mark Keller, 2008'den bu yana ZDF'nin hit dizisi “Der Bergdoktor”un kadrosunda yer alıyor ve burada kıdemli doktor Dr. Alexander Kahnweiler'ı canlandırıyor. Eva Padberg gibi o da “Masked Singer”da altıncı sezondaki dikenli şeytan olarak görüldü. Aktörün TV şovlarında çok ileri gidebileceğini zaten kanıtladı: Keller, yalnızca finalde şarkıcı Ella Nihayet'e (zebra kostümüyle) yenilgiyi kabul etmek zorunda kaldı.

Lina Larissa Strahl (26)

Lina Larissa Strahl

Lina Larissa Strahl

Lina Larissa Strahl

Kaynak: RTL / Maximilian König

Oyuncu ve şarkıcı, gösteriye katılarak “rahatlık bölgesinin” dışına çıkmayı umuyor: “'Hadi Dans Edelim' benim için tamamen yeni bir mücadele. Çarpan bir kalp ve sağlıklı dozda bir heyecanla, 'Let's Dance'teki bu heyecan verici dans yolculuğuna çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Biyon Kattilathu (39)

Biyon Kattilathu, Let's Dance'in 17. sezonunda yer alıyor.

Kaynak: RTL / Stephan Schmick

Biyon Kattilathu, “Let's Dance”de Simon Brunner'ın (26) yerini aldı. Parkur ve serbest koşu sporcusu kişisel nedenlerden dolayı gösteriden çekildi. Bu, Kattilahu'nun televizyondaki ilk görünüşü değil: Motivasyon koçu zaten DSDS'de “Kim Milyoner Olmak İster?” programında yer aldı. ve “İlk Seferdeki Düello”.

Sophia-Luisa “Lulu” Lewe (31)

Lulu Lewe henüz 17 yaşındayken Ki.KA'daki

Lulu Lewe henüz 17 yaşındayken Ki.KA'daki

Lulu Lewe henüz 17 yaşındayken Ki.KA'daki “Dein Song” finalinde ablası Sarah Connor'ın yerine geçti.

Kaynak: imago hisse senedi&insanlar

Sarah Connor'ın küçük kız kardeşi de bir şarkıcı ve “yeni bir kostümü giyip her dansta bir role bürünmek için sabırsızlanıyor.” Jüriye “büyük saygısı” var ancak “spor mücadelesini” sabırsızlıkla bekliyor.

Stefano Zarella (33)

Stefano Zarrella, 7 Haziran 2023'te WDR talk show

Stefano Zarrella, 7 Haziran 2023'te WDR talk show

Stefano Zarrella, 7 Haziran 2023'te WDR talk show “Kölner Treff”in kaydında.

Kaynak: IMAGO/Gelecekteki Resim

Pop şarkıcısı Giovanni Zarrella'nın küçük kardeşi mutfak zeminini dans pistiyle değiştiriyor. Genellikle YouTube şefi ve yemek blog yazarı olarak dikkat çeken Stefano, RTL ile yaptığı röportajda “Yaklaşan geziyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve diğer adaylar için de gerçekten heyecanlıyım” dedi.

Maria Clara Groppler (24)

Maria Clara Groppler

Maria Clara Groppler

Maria Clara Groppler

Kaynak: RTL / Dila Fotoğraf Tasarımı

Komedyen “dans etmekten gerçekten hoşlanıyor”; şu ana kadar eksik olan tek şey, bunu yaparken iyi görünme zorunluluğuydu. Oldukça komedyen olan 24 yaşındaki oyuncu, RTL'ye şunları söyledi: “Şu anda dans tarzımı daha çok bir tesadüf olarak tanımlayabilirim; bakmak zorundasınız ama sonrasında genellikle çok pişman oluyorsunuz.”

Tillman Schulz (34)

Tillman Schulz

Tillman Schulz

Tillman Schulz

Kaynak: RTL / Thomas Kierok

“Aslan Mağarası” yatırımcısının imajının bir parçası da maceralara atılmaktır. Dortmundlu girişimci görünüşe göre milyonlarca izleyicinin olduğu bir dans gösterisinden çekinmiyor. Yine de “dans pistine büyük saygısı var”.

Sophia Thiel (28)

Sophia Thiel

Sophia Thiel

Sophia Thiel

Kaynak: RTL / Andreas Zitt

Dans konusunda çok az tecrübesi olduğundan, atlet ve içerik yaratıcısı onun “Let's Dance” programına katılımına da oldukça saygıyla bakıyor. Ancak burada da “%110 ve daha fazlasını” vermeseydi, Almanya'nın en başarılı spor etkileyicilerinden biri olmazdı.

Tony Bauer'in (28)

Tony Bauer

Tony Bauer

Tony Bauer

Kaynak: RTL / Max Kopp

Yeni gelen komedyen Tony Bauer'ın pek çok izleyici için bilinmeyen bir isim olması muhtemeldir. Ancak 28 yaşındaki Duisburglu oyuncu saklanmak istemiyor: “Eğer öyleyse, ben de o şeyi almak istiyorum” dedi komedyen, RTL ile yaptığı röportajda.

Haberler/liz/pf