Realitysoap'ın yeni sezonuna çekim yaparken inme belirtileri

semaver

New member
Realitysoap'ta şok

Natascha Ochsenknecht, çekim yaparken inme belirtileri ile

DinlemekUygulamayı aç

Ochsenknechts Şok: Ünlü anne Natascha Ochsenknecht, gerçekliğinin yeni sezonunu çekerken hastaneye gitmek zorunda. Yönetim şimdi tümü veriyor.

Berlin. Realitysoap'larının çekimi sırasında, ünlü annesi Natascha Ochsenknecht (60) 'da aniden bir inme belirtileri meydana geldi. Alman basın ajansının yönetimi, hastaneye geldi, ancak şüphenin doğrulanmadığını söyledi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Daha sonra, bir sinir hastalığını tetikleyen gecikmiş bir pnömoni olduğu ortaya çıktı. Birkaç aydır tedavi edildi. Bu arada, Ochsenknecht tekrar iyi gidiyor. Konu, yakında başlayacak olan yeni sezon için yayınlanmış bir fragmanla halka açıldı. Ochsenknecht de kendini ifade eder.

Hayat ve biz

Sağlık rehberi, kuyu ve tüm aile – her ikinci Perşembe.

Yönetimin açıkladığı gibi semptomlar Nisan 2024'te meydana geldi. Yani yüzü yanlıştı. Bir inme işareti ağzın asılı bir köşesi olabilir. Kol, bacak veya yüzdeki felç ve uyuşma da ortaya çıkabilir.

Natascha Ochsenknecht: “Ben boktanım”

Sonra Ochsenknecht, muayene edildiği hastaneye geldi. “Bu Ochsenknechts” dizisinin yeni sezonunda fragmanda şimdilik şöyle diyor: “Şoktun, elbette gözyaşları döktüm, ben de boktaydım.”

Oğlu Wilson Gonzalez, video tarafından video aradığını ve ağzında bir sorun olduğunu fark ettiğini söyledi.

“Bu Oxenknechts” in dördüncü sezonu 25 Mart'tan itibaren Sky ve Wow'da görülebilir. Realitysoap, Natascha Ochsenknecht ve çocuklarına eşlik eder.

Haberler/DPA