Prenses Beatrice kızının erken doğumu hakkında: “Çok küçüktü”

semaver

New member
Londra. Prenses Beatrice (36) bebeğine baktı. Ocak ayında ikinci kızını doğurdu – ama kız birkaç hafta erken geldi. Zaten hamilelik sırasında, İngiliz hükümdarı III. Charles'ın yeğenini yazıyor. “Vogue” dergisi için bir konuk gönderisinde.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Hiçbir şey, kendi bebeğinizin çok erken geleceğini anladığınız an için sizi gerçekten hazırlamaz. Çok az kontrolünüz var. Sağlıklı olacak mı? Komplikasyonlar olacak mı?” Belirsizlik, bilinmeyen korkusuyla ezici bir korku ile yüzleşir.

Hayat ve biz

Sağlık rehberi, kuyu ve tüm aile – her ikinci Perşembe.

Athena nihayet doğum tarihinden birkaç hafta önce sağlıklı doğdu. “Çok küçüktü,” diyor Beatrice, “Rahatlama gözyaşları kuruyana ve hayatımız sağlıklı bebeğimizle gerçek hissettirene kadar birkaç haftadan fazla sürdü.”

Doğumdan haftalar önce endişeli

“Sayısız diğer anne gibi, doğumdan önceki haftalarda uyanıktım ve midemdeki bebeğin her hareketini izlemeye çalıştım ve kendime bin kez sordum:” Ya bu olursa ya da olursa olsun? “”

Aileniz, arkadaşlar ve diğer annelerle konuşmasına yardımcı oldu. Genellikle değişim için zaman almazsınız – özellikle genel olarak hamilelik veya sağlık söz konusu olduğunda. Başladığınızda, herkesin bir hikayesi olduğunu anlıyorsunuz.

Bebek Athena sadece yaklaşık iki kilogram ağırlığındaydı

Beatrice, Charles'ın kardeşi Prens Andrew (65) ve eski karısı Sarah “Fergie” Ferguson'un (65) büyük kızıdır. Kocası Edoardo Mapelli Mozzi ile zaten bir kızı var. 22 Ocak'ta, Saray'a göre sadece iki kilogram ağırlığındaki Athena Elizabeth Rose doğdu. Beatrice'in adamının da daha önceki bir ilişkiden bir oğlu var.

Tarihte, kadın sağlığı uzun zamandır alınmadı, Beatrice makalede yazıyor. Endişeyle dolu aylara tekrar bakarsanız, başkalarının erken doğuma yol açabilecek komplikasyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olmaya kararlıdır. “Bebekleri yalnız olmayacakları kadar erken gelebilecek aileleri sağlamak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.”

Haberler/DPA