Prens Harry Düsseldorf’ta: Hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı

semaver

New member
Düsseldorf. Prens Harry (38), Cumartesi günü Düsseldorf Belediye Binası’ndaki resepsiyona geldi. Kendisini Belediye Başkanı Stephan Keller (CDU) ve Federal Savunma Bakanı Boris Pistorius (SPD) karşıladı. Selfie ve imza umuduyla bekleyen 100’den fazla hayran hayal kırıklığına uğradı: Karşılamanın hemen ardından belediye binasına gittiler. Harry ve Pistorius’un orada Altın Kitap’a isimlerini imzalamaları gerekiyordu.

Kraliyet hayranları daha önce Prens Harry’nin gelişini kavurucu güneşin altında saatlerce beklemişti. Örneğin Madeleine (20), yanında şunu yazan bir poster getirmişti: “Harry – onca yolu seninle fotoğraf çekmek için geldim.” Madeleine, “Bence “Harry, savunulması gereken değerleri temsil ediyor” dedi. “Eski askerlerle ilgileniyor. Onlarla ilgileniyor. Oraya gider ve bakar, nasıl yardımcı olabilirsiniz.”

“Bu benim meleğim”

Denise, 14 ve 12 yaşlarındaki iki çocuğuyla birlikte Dresden’den Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkentine seyahat etti. Her şey sadece Harry için. Hatta çocuklara geziye çıkabilmeleri için Cuma günü okuldan izin verildiğini söyledi. “Ondan her zaman hoşlandım. Nasıl bu kadar öne çıkıyor. Yani kendi işini yapıyor. Şimdi en azından onu görmek ve elini sıkmak istiyoruz, bu benim en büyük hayalim olur.” Öte yandan karısı Meghan’ı daha az seviyor. Eski oyuncu da önümüzdeki hafta Düsseldorf’a gelmek istiyor.

İzleyiciler Prens Harry'yi (solda) ve Düsseldorf Belediye Başkanı Stephan Keller'ı (CDU) selamlıyor.

İzleyiciler Prens Harry’yi (solda) ve Düsseldorf Belediye Başkanı Stephan Keller’ı (CDU) selamlıyor.

© Kaynak: Fabian Strauch/dpa

Gelsenkirchen’den Kathrin (30), iki dilli okul dersleriyle İngiltere’ye karşı zayıf bir nokta geliştirdi ve hatta Londra’da Charles’ın taç giyme töreni kutlamalarına bile katıldı. “Harika” dedi, “süper organize”. Şimdi “bir selfie, belki bir imza – buna açığım” diye umuyor. Şemsiyeyle kendisini güneşten koruyan Lenka (73), aynı zamanda kişisel olarak da selamlaşmayı umuyordu. Harry için “Bu benim meleğim” dedi. “Onu canlı görmek isterim. Çok tatlı. Ben çok üzgünüm. Çocukluğunda o kadar çok acı çekmiş ki.” Çocukken annenizi kaybetmek çok kötü.

Ayrıca Harry’nin gelişinden önce protestolar

Cumartesi akşamı Harry, savaş engelli askerler için kurduğu Invictus Oyunlarını Düsseldorf’taki Merkur Spiel-Arena’da açmak istiyor. Harry geldiğinde küçük bir grup gösterici Belediye Binası önünde olayı protesto etti ve bunun “savaşın normalleşmesine” katkıda bulunduğunu söyledi.

Haberler/seb