Pietro Lombardi vedayı doğruladı – Bushido finalde yer aldı

semaver

New member
Köln. DSDS jüri üyesi Pietro Lombardi, müzik seçme programından ayrılacağını söyledi. Şarkıcı, Instagram'daki bir gönderide bir tür kabul konuşmasında şunları söyledi: “DSDS benim için aileydi.” Bunu kalbi ve ruhuyla yaptı. “Teşekkürler RTL, teşekkürler DSDS, ayrıca Dieter'e de teşekkür ederim; çünkü bunun bir parçası olmaktan gurur duydum.”

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Cumartesi akşamı (20:15, RTL) “Deutschland sucht den Superstar”ın canlı finalinde, kıdemli jüri üyesi Dieter Bohlen ile arkadaş olan 32 yaşındaki oyuncu, tekrar sahneye çıkıp gecenin tadını çıkarmak istiyor. diye güvence verdi. Gönderinin sonuna doğru Lombardi, DSDS'den ayrıldığını doğruladı. RTL henüz bu konuda yorum yapmadı. Cumartesi günü sona erecek olan gösterinin 21. sezonunun jürisi Bohlen, Lombardi, Beatrice Egli ve Loredana'dan oluşuyor.

Bu da Lombardi'yi “biraz hayal kırıklığına uğrattı.”

Gelecek sezona ilişkin olarak “Bild” gazetesi kısa süre önce DSDS jürisindeki değişiklikler hakkında yazdı – RTL'nin bu konuda herhangi bir yorumu yoktu. Instagram gönderisinde Lombardi, ayrılışıyla ilgili olduğu iddia edilen koşullar hakkında biraz gizemli konuştu: O anda kendisine gösterilen muamele onu “biraz hayal kırıklığına uğrattı”. Ama bunu asla “ailesine” karşı kullanmıyor.

32 yaşındaki pop şarkıcısı, 2011 yılında RTL cast şovunun sekizinci sezonunun galibi olarak tanındı. O zamandan beri “Call My Name”, “Senorita” ve “Phänomenal” gibi hit parçalarla başarı elde etti.

Bushido'nun finaldeki performansı

DSDS jürisindeki değişiklikler başlı başına yeni bir şey değil. Jüri üyeleri zaman zaman değişiyor. Gelecek sezona ilişkin olarak “Bild” sadece Bohlen'in atandığını bildirdi – bu nedenle Lombardi, Egli ve Loredana'nın yerine başka bir oyuncu getirilecek. “Bild” Bushido ismini olası yeni jüri yüzü olarak gündeme getirdi. Bushido'nun yönetimine yapılan dpa talebi yanıtsız kaldı.

RTL şimdi de 46 yaşındaki rapçinin DSDS'nin canlı finalinde yer alacağını duyurdu. “Bunun arkasında tam olarak ne olduğu yalnızca canlı gösteride ortaya çıkacak…” dedi. Bushido, önceki gün RTL programındaki bir video mesajıyla bir iz bırakmıştı.

Lombardi yakın zamanda özel bir tartışma nedeniyle manşetlerdeydi

Lombardi, ortağı Laura Maria Rypa ile yaşadığı özel bir tartışma nedeniyle yakın zamanda manşetlerde yer aldı. Ekim ayının sonunda ikisi de ortak bir “Bild” röportajında ayrıntıları açıkladılar. Tartışmanın ardından ünlü oyuncu hastaneye gitti. Kendi bilgilerine göre kendisi ve bebeği kontrol edildi – her şey yolundaydı. Rypa, gazete röportajında Lombardi hakkında şunları söyledi: “Bana vurmadı.” Şarkıcı ayrıca şunları vurguladı: “Ben karısını döven biri değilim!”

Haberler