Oliver Pocher ve Michael Wendler: ABD'de Toplantı

semaver

New member
Berlin/Miami. Komedyen Oliver Pocher (45), çok eleştirilen pop şarkıcısı Michael Wendler (51) ile ABD'de özel olarak buluştuğunu söyledi. Pocher, Podimo podcast'inin “The Pochers!” bölümünde Nazizm'i önemsizleştirdiği için fark edilen şarkıcının ona “buraya gelmek isteyip istemediğini” sorduğunu bildirdi. Cuma günü yayınlandı. Eski eşi Sandy Meyer-Wölden (40) ile birlikte rol aldığı Freshly Recycled”.

Birkaç yıldır Florida'da yaşayan Wendler, Pocher'in ABD'de kaldığını biliyordu. Pocher, “Sonra onunla buluştum ve son üç yılın kendisi için nasıl geçtiğine dair söylediklerini dinledim” dedi. Kendisinden üçüncü şahıs olarak bahsetmeyi seven Wendler için bu yıllar “ortalamanın altında” geçti.

Yayın Ekibi

Netflix and Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Pop yıldızından korona inkarcısına

Bunun yetersiz bir ifade olarak anlaşılması gerekiyordu çünkü Dinslaken'de doğan pop ozanı, son yıllarda müzikten çok kamusal skandallarla adından söz ettirdi. 2020'de Corona politikasıyla ilgili bir videoyla federal hükümeti “anayasanın ağır ve ciddi ihlalleriyle” suçlayarak skandala neden oldu.

Onu “Deutschland sucht den Superstar” adlı oyuncu seçme programında jüri üyesi olarak işe alan yayıncı RTL, hemen mesafe koydu. Wendler, Almanya'nın bir “toplama kampı” olduğuna dair bir açıklama daha yaptıktan sonra formatın tamamen dışına çıkarıldı. Bundan sonra artık büyük televizyon yapımlarında hiçbir rol oynamadı.

Pocher: “Bunların hiçbirini anlamıyorum”

Wendler ayrıca Telegram platformunda defalarca asılsız iddialar ve aşırı içerikler içeren gönderiler paylaştı. “Sahte salgın” olarak tanımladığı korona salgınıyla ilgili olarak başka bir kullanıcıdan, Nasyonal Sosyalistlerin Yahudilere yönelik imha politikasına gönderme yapan “Aşılama – insanlık sorununun nihai çözümü” başlıklı bir gönderi paylaştı.

Pocher, şimdi Wendler'a “neden bu kadar saçma konuştuğunu” sorduğunu bildirdi. Kimsenin onun ne düşündüğünü umursamadığını söyledi. Soru şuydu: “Ona gerçekte neler oluyor?” Pocher, “Bunların hiçbirini anlamıyorum” dedi.

Pocher ve Wendler uzun süredir bir aradaydı

İki adamın, kamuoyunda daha çok rekabete benzeyen uzun bir geçmişi var. Pocher zaten Wendler hakkında bir dizi şaka yaptı. Medya anlaşmazlığının doruk noktası, televizyon programı olarak sahnelenen bir düelloydu (“Pocher vs. Wendler – artık eğlence yok!”). Bu Wendler'in büyük skandalından önceydi.

Pocher, “Belirli bir biçimde” şarkıcının da içgörü gösterdiğini söyledi. “Elbette artık böyle yapmayacak, bu bir şekilde açık. Çünkü kariyerini tamamen parçalara ayırdı.” Wendler ayrıca Almanya'ya dönüp sahne almak istiyor. Pocher biraz sempati gösterdi: “Bunun belli bir eğlence değeri olduğunu düşünüyorum.” Wendler'e Almanya'da “ayağa kalkması” ve “iki veya üç soruyu yanıtlaması” gerektiğini söyledi.

Pocher ve Meyer-Wölden'in Berlin'deki bir gösterisi sırasında kaydedilen podcast hakkında daha önce birçok medya kuruluşu haber yapmıştı. Pocher ayrıca Las Vegas'taki komedi görünümünden de bahsetti.

Haberler