Nina Chuba'nın ilk kendi parasıyla aldığı şey

semaver

New member
Oyuncu olarak ilk maaş

“Çok net hatırlıyorum”: Nina Chuba'nın ilk kendi parasıyla aldığı şey

Dinlemek

Nina Chuba şu anda Almanya'nın en başarılı şarkıcılarından biri. Ancak kariyeri oyuncu olarak başladı. İlk kendi parasını yedi yaşındayken harcadı.

Hamburg. Hamburglu şarkıcı Nina Chuba, kazandığı ilk parayı bir oyuncak ayıya ve piyanoya yatırdı. “Çok net hatırlıyorum. İlk paramla Build a Bear'dan 20 euroya sevimli bir oyuncak almıştım. Bugün de elimde. O Lilly-Lotta. Ve hala hayatımda” diye konuştu. yaşındaki, Hamburg'daki Alman Basın Ajansı'na anlattı.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Genç bir oyuncu olarak ARD dizisi “Die Pfefferkörner”den kazandığı para ikinci hobisi için de yeterliydi: “Sonra yedi yaşımdayken kendime bir piyano aldım. Aynen öyle, kendi paramla. Evet öyleydi çok havalı.” Daha önce zaten piyano çalmıştı. Yeni enstrümanla daha iyi pratik yapabilmekten gerçekten keyif aldı. “Bu kadar iyi bir piyano ve biraz çalmak güzeldi.”

“Sadece işimi yapmak istiyorum”

Günümüzde müzik onun ana odak noktasıdır. Şimdilik artık kamera karşısına geçmek istemiyor. “Asla asla demeyeceğim. Bir bakıma bunu yapmak istiyorum ama oyunculuktan ve bu sahneden gerçekten giderek uzaklaştım.” Kendi kararlarını verebilmeyi, başkalarına ve onların görüşlerine bağlı kalmamayı seviyor. “Ben sadece kendi işimi yapmak istiyorum. Uzun vadede kendimi buna tabi kılabileceğimi sanmıyorum.”

Nina Chuba, Almanya'daki açık hava turuna 21 Haziran'da Dresden'de başlıyor. 25 Ağustos'ta Hamburg'daki yarış pistinde sahne alacak. Şu anda ikinci albümü üzerinde çalışıyor. “Nina” ve “80qm” single'ları yakın zamanda yayınlandı. Kendi verdiği bilgiye göre bugüne kadar 1,7 milyon plak sattı, müzik videoları milyonlarca kez izlendi ve Tiktok'ta 860.000'den fazla takipçisi var.

Haberler