Model bu yılın planlarından umutsuz

semaver

New member
Örnek bir annenin olmadığı parti mi?

Heidi Klum heyecan içinde: Cadılar Bayramı kostüm planları neredeyse başarısız oldu

Süpermodel ve “Almanya’nın Yeni Top Modeli” sunucusu Heidi Klum, Cadılar Bayramı kostümü konusunda endişelenmek zorunda kaldı.

© Kaynak: Richard Shotwell/Invision/AP/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

Heidi Klum, Cadılar Bayramı için alışılmadık korkutucu kostümleriyle tanınıyor. Ancak bu yılki planlar görünüşe göre kısa sürede sarsıldı.

Kendi deyimiyle Cadılar Bayramı hayranı Heidi Klum bu kez kostümü konusunda o kadar zorlandı ki, tüm korkunç gece onun için tehlikeye girdi. “Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim. Bergisch Gladbach’ta doğan ve uzun yıllardır Cadılar Bayramı partileri ve sıra dışı kostümleriyle tanınan 50 yaşındaki ABD’li “People” dergisine “İşler ters gitti, bazı şeyler yolunda gitmedi” dedi.

Model, bazen parlak noktaların olduğunu, sonra her şeyin yeniden “korkunç” gittiğini açıkladı. Klum, bu yıl pes etmeyi ve kendi partisine katılmamayı bile düşündüğünü bildirdi.

Klum’suz Cadılar Bayramı partisi mi?

Klum, “Kendi kendime düşündüm, belki de gelmeyeceğim ve sen oradaymışım gibi davranacaksın” dedi. Kendi kendine şöyle düşündü: “B planım yok o yüzden gelemem. O gün hasta olduğumu bildirmek zorundayım” dedi Klum. Ama şimdi yine iyimser: “İşe yarayacak.” Cadılar Bayramı 31 Ekim’de.

Klum’un muhteşem ve özenli Cadılar Bayramı kostümleri her yıl heyecanla bekleniyor. Geçen yıl dev bir solucan olarak sosyal medyada popüler oldu. Ondan önce bir kurt adama, bir uzaylıya ya da kendisinin çok daha yaşlı bir versiyonuna dönüşmüştü.

Haberler