Mike Tyson, Jake Paul'a karşı mücadeleyi hatırlamıyor

semaver

New member
İlk turdan sonra hafıza kaybı

Mike Tyson, Jake Paul'a karşı mücadeleyi hatırlamıyor

Uygulamayı aç

Bir ay önce boks efsanesi Mike Tyson, kendisinin yarı yaşında olan etkileyici Jake Paul'a karşı ringe çıktı ve dövüşü kazanamadı. Bir röportajda 58 yaşındaki oyuncu artık mücadelenin büyük bir kısmını unuttuğunu belirtiyor.

Bir ay önce ağır siklet şampiyonu ve boks efsanesi Mike Tyson, fenomen Jake Paul'a karşı ringe çıktı ve dövüş, yayın sağlayıcısı Netflix tarafından yayınlandı. 58 yaşındaki Tyson nakavt olmadı ancak 27 yaşındaki Paul'e puan kaybetti. Şimdi Tyson, ABD radyo istasyonu “Fox Sports Radio” ile yaptığı röportajda dövüşle ilgili bakış açısını aktardı ve şaşırtıcı bir şekilde şunu itiraf etti: “Kavgayı tam olarak hatırlamıyorum.”

Daha sonra okuyun Reklamcılık

İstasyon ayrıca röportajı YouTube'da yayınlıyor, Mike Tyson bağlı, kanepede oturuyor ve sigara içiyor. Moderatörlere şunu söylüyor: “Bir şekilde hafızamı kaybettim.” Henüz dövüşü izlemedi ama sadece çok küçük bir kısmını hatırlıyor. “İlk turdan sonra geri döndüm ve Jake bir nevi selam verdi. Hatırladığım son şey bu.”

Tyson, mücadele sonrasında kendisini iyi hissettiğini vurguladı: “Ne yoruldum, ne de terledim. Kavgadan sonra yaşadığımız eve döndüm ve eşim ve çocuklarımla birlikte gösteri sonrası partiye gittim.”

Haziran ayında hala hastanedeyiz

Dövüşten sonra Tyson, Sekiz kan nakli aldım başlıklı bir paylaşım yaptı. Hastanede kanımın yarısını ve 25 kiloyu kaybettim ve iyileşmek için mücadele etmek zorunda kaldım, bu yüzden kazandım.” Dövüş başlangıçta Haziran için planlanmıştı ancak Tyson'ın sağlık durumu nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı ve Kasım ayına kadar yeniden planlanmadı.

Sonuçta Tyson yine de mücadeleye katılma fırsatı için minnettarlığını dile getirdi. X'e şunları yazdı ve ona teşekkür etti: “Çocuklarım için benim yarı yaşımda yetenekli bir dövüşçü gibi göründüğümü ve dolu bir Dallas Cowboys stadyumu önünde sekiz raundu bitirdiğimi görmek, hiçbir insanın isteyemeyeceği bir deneyim.” diye yazdı ve ona teşekkür etti.