Michelle, yeni albümü “Flutlicht”te bir intihar girişimini anlatıyor

semaver

New member
Cuma günü, pop şarkıcısı Michelle'in yeni albümü “Flutlicht” yayınlandı – son albümü olduğu söyleniyor. 52 yaşındaki şarkıcı “Bild” gazetesine hayatının birçok aşamasını bu albümde işlediğini söyledi. Bunlara 20 yıl önce bir intihar girişimi de dahil.

Daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Michelle gazeteye, nişanlısı Eric Philippi ile üç gün ve gece boyunca kendilerini kilitlediklerini ve tüm hayatlarını yazdıklarını söyledi. “En biçimlendirici dönemleri işledim. Evlat edinen ailemden 'Conversation with God' şarkısındaki intihar girişimim gibi tabu konulara kadar. Satır aralarını okursanız, orada çok fazla gerçek var,” dedi 52 yaşındaki kadın.

Michelle artık pop müzik sektörünün baskısına dayanamadı

Mayıs 2004'te şarkıcı, kızlarının dadısı tarafından Köln'deki dairesinde baygın halde bulundu. Daha sonra bir klinikte günlerce komada kaldı. “Bild” gazetesine göre, şarkıcı ancak daha sonra çöküşün bir intihar girişimi olduğunu açıkladı. O zamanlar, pop müzik endüstrisinin baskısına ve sahtekârlığına artık dayanamıyordu.

HOLIDAY ON ICE sezon açılışı, yıldız konuk Vanessa Mai ile, 80. yıl dönümü, yeni şov NO LIMITS, 04 Ekim 2023, Tempodrom, Berlin, Almanya (Fotoğraf: Marten Ronneburg/NurPhoto)

Bu hala bir hit mi?

İnsanlar 150 yıldan uzun süredir pop müzik dinliyor – sektör bu geleneği Cumartesi günü “Alman Pop Günü” ile kutluyor. Ancak türdeki güncel şarkıları dinlerseniz, birçok yıldızın orijinal pop tarzından çoktan uzaklaştığını hemen fark edeceksiniz.

Michelle geçen Ekim ayında kariyerinin sonunu duyurdu. “Otuz yıl boyunca bir köpekbalığı havuzunda yüzdüm, çoğunlukla can yeleği olmadan. Şimdi devam edecek gücümün olmadığı bir noktaya geldim. Artık bu zehirli ortamda kalmak istemiyorum,” demişti o zamanlar. Kısa bir süre sonra Michelle, Florian Silbereisen'in “Schlagerboom” şovunda “Das war's für mich” şarkısını söyledi.

52 yaşındaki sanatçı, yeni albümü için 30 yıllık pop müzik deneyimleriyle nasıl başa çıktığını anlattı. Michelle, “Bild” gazetesine “Her zaman kendi hatalarınızdan sorumlusunuz” dedi. Yine de, sayısız kez ihanete uğradı ve sömürüldü. “Bazı insanlar bununla bir şekilde, diğerleri başka bir şekilde başa çıkıyor. Benim için, her zaman müzikti, çünkü müzik iyileştiricidir.”

Şarkıcı yeni albümüyle birlikte veda turnesinin tarihlerini de duyurdu. Ocak 2026'da başlayacak veda albümüyle birlikte bir “Flutlicht” turnesine çıkacak.

Haberler/kardeş

İntihar düşünceleriniz mi var? O zaman lütfen aşağıdaki numaraları arayın:

Telefon hattı (ücretsiz, 24 saat), ayrıca yerel yardım hizmetleri hakkında bilgi:

(0800) 111 0 111 (muhtemelen)

(0800) 111 0 222 (rk.)

(0800) 111 0 333 (çocuklar/gençler için)

E-posta adresi: www.telefonseelsorge.de