Michelle: Pop yıldızı veda albümünü duyurdu

semaver

New member
Şarkıcı tekrar turneye çıkmak istiyor

“Yeter artık. “Bırakıyorum”: Pop yıldızı Michelle veda albümünü duyurdu

Şarkıcı Michelle.

© Kaynak: IMAGO/Gelecekteki Resim

30 yıl boyunca “köpekbalığı tankında yüzmüştü” ve artık gücü tükenmişti: Pop yıldızı Michelle şaşırtıcı bir şekilde veda albümünün duyurusunu yapıyor ve son bir kez turneye çıkmak istiyor.

Berlin. Pop şarkıcısı Michelle, gelecek yıl son albümüyle veda edeceğini duyurdu. “Gelecek yıl hayranlarıma veda hediyesi olarak bir albüm daha vereceğim. Hayatımın işi. Bild gazetesinin 51 yaşındaki (“Aşkı Kim Yaşar”) şarkısının her şarkısı kesinlikle kişiseldir. “Ben de bir veda turu istiyorum.”

“Otuz yıl boyunca çoğunlukla can simidi olmadan köpekbalığı tankında yüzdüm. Artık devam edecek gücümün kalmadığı bir noktaya ulaştım. Bu zehirli ortamda daha fazla kalmak istemiyorum. Ne bir sanatçı olarak Michelle ne de Tanja olarak” dedi şarkıcı. “Yeter artık. Bırakıyorum.” Ama yine de diğer şeylerin yanı sıra diğer sanatçılarla da ilgilenmek istiyor: “Yönetici olarak değil, bir tür koç ve destekçi olarak, böylece onlar da benimle aynı hataları yapmasınlar.”

Rapora göre, Cumartesi akşamı (20.15) ARD programı “Schlagerboom”da kendi yazdığı eşleşen şarkıyı söyleyecek: “Benim için bu kadar.”

Haberler