Melinda'dan boşanma “en çok pişman olduğum hatası” idi

semaver

New member
“Melinda çoğunu çocuklar için yaptı”

Bill Gates: Melinda Boşanma “en çok pişman olduğum hatası” idi

DinlemekUygulamayı aç

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, bir otobiyografi için hayatına bakıyor. Dünyanın en zengin insanlarından biri – ve üç çocuğu için olmak istediği baba değildi.

New York. Microsoft kurucusu Bill Gates, Melinda'nın boşanmasını “hata” olarak nitelendirdi. “En çok pişman olduğum hataydı,” dedi İngiliz “Times” in 69 yaşındaki. “Bu üst katta olmalı. Başka şeyler var, ama hiçbiri bir şey ifade etmedi. Boşanma Melinda ve benim için en az iki yıl boyunca sefil oldu.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

1955 yılında Seattle'ın ABD West Coast metropolünde doğan Gates, daha sonra 1975'te Paul Allen ile birlikte, Elite Üniversitesi Harvard'da okuduktan sonra, daha sonra devi Microsoft'u kuran devasa Microsoft'u kuran Gates, dünya. 2021'de yaklaşık 27 yıllık evlilikten sonra karısı Melinda'dan boşanmıştı, çiftin üç yetişkin çocuğu vardı. “Melinda ve ben hala birbirimizi görüyoruz – üç çocuğumuz ve iki torunumuz var, bu yüzden aile etkinlikleri var.”

Bill ve Melinda Gates 2008 yılında bir spor etkinliğinde. Çiftin üç çocuğu var.

Bill ve Melinda Gates 2008 yılında bir spor etkinliğinde. Çiftin üç çocuğu var.

Kaynak: ImaGo/Abacapress

Aslında, 45 yıldır mutlu bir şekilde evli olan Melinda ile ailesini taklit etmek istedi. “Melinda'yı annemden biraz daha sessiz almaya teşvik ettim, ama ikimiz de çok kararlıydık,” dedi şimdi yeniden düzenlenen Gates. “O zamanlar çocuklarla babamdan daha fazla zaman geçirdim, ancak ilişki hala 10: 1 ve Melinda çocukların çoğunu yaptı. Harika zaman geçirdik. “

Dünya çapında sağlık ve kalkınma işbirliği alanındaki en önemli kodlayıcılardan biri olan Ortak Vakıf, şimdi sadece Bill Gates'e liderlik ediyor. Bill Gates, Melinda Gates'in orada bıraktığını “hayal kırıklığına uğrattı”. Microsoft kurucusunun otobiyografisinin 4 Şubat'ta Piper Verlag'daki “Kaynak Kodu” başlığı altında Almanca görünmesi planlanıyor.

Haberler/DPA