Markus Söder’in kızı: Gloria-Sophie Burkandt estetik cerrahi hakkında

semaver

New member
Münih. Bavyera Başbakanı Markus Söder’in (56) en büyük kızı Gloria-Sophie Burkandt (24), genel anestezi altında saatlerce süren bir ameliyat geçirdi. Cuma günü “Bild” gazetesine verdiği demeçte, “Dün ameliyat oldum çünkü midemde iştahsızlıktan çok sarkıklık oluştu. Günde bir saat spor yapsam bile bu durum geçmedi.”

24 yaşındaki oyuncu şu anda Münih’te bir klinikte ve kendisine yatak istirahati verildi. Doktorlar ona bir hafta hareketsiz yatmasını tavsiye ettiler. Bundan sonra iyileşme sürecini hızlandırmak için özel bir takım elbise giymek zorunda kaldı.

Gloria-Sophie Burkandt: Anoreksiya için bir tetikleyici olarak zorbalık

Gloria-Sophie Burkandt, 20 yaşında anoreksiya hastasıydı. Bild gazetesine verdiği demeçte, hastalığı anne babası dahil yıllarca sakladığını söyledi. 1.85 boyunda, sadece 59 kiloydu. “Yemeyi bıraktım. Kendimi reddetmektense ölmeyi tercih ederim. Zayıflamaya devam ettim ve sadece iki ayda bir yemek yedim. Hissettiğim tek duygu açlıktı. Hiç neşe duymuyordum” dedi.

Çocukken şişman ve düşüncesizdi. Davranışı topluma uymadı, bu yüzden zorbalığa uğradı. Bu onu hasta etti. Birkaç ay önce çocukken sevdiği her şeyi yedi – yaklaşık 15 kilo aldı. Gazeteye “Aynada gördüğüm şeyi seviyorum” dedi. Sadece midesi onu rahatsız etti, bu yüzden lif ve plazma sıkılaştırması geçirdi.

Gloria-Sophie Burkandt geçmişin acısını unutmak istiyor

“Yine 24 yaşında bir vücuda sahip olmak ve her gün aynada kendime çıplak baktığımda geçmişimin sonuçları ve acılarıyla yüzleşmek zorunda kalmamak istiyorum. Bu bana her gün yeme bozukluğunun ne kadar kötü olduğunu hatırlatıyor. beni mahvetti” diyor Burkandt. Genç kızları ve kadınları anoreksiya ve bunun sonuçları hakkında acilen uyarmak onun için önemli.

Haberler/nis