Margot Robbie, bebek bakıcısından kurtulmak için çocukken ölmüş numarası yaptı.

semaver

New member
Bir bıçak ve ketçapla

Bebek bakıcısını sevmediği için: Margot Robbie çocukken ölü taklidi yaptı

Margot Robbie Perşembe gününden bu yana “Barbie” olarak Alman sinemalarında. Çocukken bakıcısına acımasız bir şaka yaptı.

© Kaynak: Lee Jin-man/AP/dpa

makaleyi dinle • 1 dakika

Avustralyalı aktris Margot Robbie, çocukken bakıcısından hoşlanmadığı anlaşılıyor. Bu yüzden, şimdi kendi kendine söylediği gibi, ona acımasız bir şaka yaptı.

Los Angeles. “Barbie” oyuncusu Margot Robbie, çocukken bakıcısına kötü bir şaka yaptığını söylüyor. 33 yaşındaki BBC Radio 2’ye verdiği demeçte, o sırada kendi ölümünü uydurdu. Robbie, “Bu kadar yaşlı bir bayanımız var ve bundan hiç memnun değildim” dedi. “Bana banyo yapmamı söyledi ve ben istemedim. Çok huysuzdu ve ben de sana göstereceğim gibiydim.”

Avustralyalı şöyle açıkladı: “Büyük bir mutfak bıçağı ve ketçap alıp fayansların üzerine çıplak bir şekilde uzandım, kendimi ketçapla kapladım, mutfak bıçağını yere koydum ve beni bulması için yaklaşık 45 dakika bekledim. Ama beklemeye değdi.” Sunucu tarafından bebek bakıcısının evden çığlık atarak çıkıp çıkmadığı sorulduğunda Robbie, “Ah evet” yanıtını verdi.

“Barbie” şimdi sinemalarda

Robbie, bu hafta Ken rolünde Ryan Gosling ile birlikte Barbie filminde rol almaya başladı. Film aylardır medyada tartışılıyor.

Haberler