Lewis Capaldi tüm interneti nasıl ağlatıyor?

semaver

New member
Lewis Capaldi’nin (26) yeni şarkısı “Wish You The Best” Nisan ayı ortasında yayınlansa da hayran kitlesi arasında hâlâ çok popüler. Pop yıldızı sadece metniyle iyi karşılanmadı, her şeyden önce müzik videosu ilham verdi ve dokundu. Şarkıcı, şu anda TikTok’ta 16 milyondan fazla izlenme ile viral olan bir video için sosyal medyada şaşkınlık içinde “Artık çocukları da ağlatıyorum” yazdı. Video yüzünden kalbinin derinliklerinden ağlayan küçük bir kızı gösteriyor.

Tek o değil: Şu anda internette dolaşan binlerce klip, genç ve yaşlı hayranların “Wish You The Best”in arkasındaki hikayeye duygusal tepkiler verdiğini gösteriyor. Sallanan bir adam (Harry Potter yıldızı David Bradley tarafından canlandırılmıştır), ilerlemiş yaşına rağmen tutkulu bir postacıdır. Elbette bisiklet sepetinde onlardan biri eksik olmamalı: küçük köpeği Willow.

İkisi birbirinden ayrılamaz – ta ki postacı beklenmedik bir şekilde ölene ve Willow’u yalnız bırakana kadar. Küçük başıboş nihayet genç bir postacı tarafından merhum efendisinin mezarından alınır. İnsan ve canavar arasında yeni bir dostluk gelişir. Willow, ölümüne kadar sahibine sadık kaldı ve sonunda kendisi geçici olanı kutsadığında ilk efendisinin kollarına geri döndü.

“Beni çok ağlattın”

Bu arada yorum sütunu, derinden etkilenmiş yorumlarla dolup taşıyor: “Aman Tanrım! Seni affedebilir miyim bilmiyorum Lewis Capaldi. Beni çok ağlattın,” diye yazıyor TikTok’ta bir kullanıcı. İnternette başka bir hayran, “Bir daha iyi olmak istiyorsan, Lewis Capaldi’nin yeni müzik videosunu izleme” diye uyardı. YouTube’da bir kullanıcı övgüyle söz ediyor: “Daha önce hiçbir müzik videosu beni bu kadar etkilememişti. Vay canına. Ağlıyorum ama aynı zamanda bir evcil hayvan ile sahibi arasındaki gerçek dostluğun güzel bir örneği.”

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Youtube, makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

The Sun ile yaptığı röportajda Capaldi, “Şarkının kendisi muhtemelen şimdiye kadar yazdığım en üzücü şarkı” dedi. Parça, eski kız arkadaşı ve “Aşk Adası” galibi Paige Turley (25) ile kalp kırıklığı ve buna bağlı aşkları konu alıyor. 26 yaşındaki şarkıcı, şarkının reklamını Instagram üzerinden “Ağlatmak istiyorsan bu videoyu birine göster!” diyerek planını gerçekleştirmiş görünüyor.

Haberler/Tele gösterisi