LeBron James: Basketbol yıldızı kendi “Barbie” bebeğini alıyor

semaver

New member
O şimdi “Kenbassador”

LeBron James kendi “Barbie” bebeğini alır

DinlemekUygulamayı aç

Nesilinin en iyi basketbol oyuncusu, milyonlarca gencin idolü – ve yakında evde birçok çocuk odasında: Superstar LeBron James'e özel bir onur veriliyor.

El Segundo. Basketbolcu LeBron James, kendi Ken bebeğini alan ilk erkek profesyonel sporcu. Barbie Doll Company Mattel Çarşamba günü LeBronken'i yeni “Kenbassador” oyuncak üreticisi, Ken'den bir kelime oyunu ve “Büyükelçiler”, Büyükelçiler için İngilizce başlattı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

James, “Çocukken, sadece bana ilham vermekle kalmayıp aynı zamanda bana sıkı çalışma ve özveri yoluyla neyin mümkün olduğunu gösteren rol modellerine sahip olacak kadar şanslıydım.” Dedi. Kenbassadors bebeğini bir Mattel ile ortaya çıkarmak bir onurdu. Diyerek şöyle devam etti: “Rol modellerinin güçlü etkisini takdir etmek, güvene ilham vermek, hayallere ilham vermek ve çocuklara da harika şeyler başarabileceklerini göstermek için bir fırsattır.”

Geçen yıl, tenis yıldızı Venus Williams da dahil olmak üzere kadın sporcularla dokuz Barbies tanıtıldı.

LeBron bebeği güneş gözlüğü, kulaklık ve sol göğsünde “LJ” ve oyuncusu 23 numaralı sağ manşonda. Arkada onun ilk adı ve altında “Akron'dan Bir Çocuk”, “Akron'dan sadece bir çocuk”-James'in ABD eyaletinde James'in doğum yeri. Bebeğin maliyeti 75 dolar ve Pazartesi günü satılacak.

Haberler/AP