Komedyen Teddy Teclebrhan neden kurgusal karakterlerinden birinin başıboş konuşmasına izin veriyor?

semaver

New member
Komedyen ev hakkında konuşuyor

Teddy Teclebrhan Swabian'ı seviyor: “İçimde hoş bir duygu uyandırıyor”

Komedyen Teddy Teclebrhan Swabian lehçesine bağlı olduğunu düşünüyor.

Kaynak: Leo Schaefer/Prime Video/obs

Makaleyi dinle • 1 dakika

Komedyen Teddy Teclebrhan Tübingen yakınlarında büyüdü. Ayrıca kurgusal karakterlerinden biri için lehçeyi kullanıyor.

Stuttgart. Tübingen yakınlarında büyüyen komedyen Tedros “Teddy” Teclebrhan, Swabian lehçesine bağlı olduğunu düşünüyor. 40 yaşındaki oyuncu “Stuttgarter Nachrichten”e “Svabya'yı gerçekten seviyorum” dedi.

“Lehçe bana her zaman hoş bir duygu verir. Ne zaman birisinin saçma sapan konuştuğunu duysam, nerede olursam olayım, gidip ona nereli olduğunu sorma ihtiyacı hissediyorum. Nasıl olduğunu biliyorsun, hangi bölgeden olabileceğini anlayabilirsin” diye devam etti komedyen.

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları doğrudan gelen kutunuza – her ay yeni.

Eritre yerlisi Şubat ayından bu yana Amazon Prime Video'da kendi şovunu düzenliyor. “Teddy Teclebrhan Show”un altı bölümünde komedyenin en ünlü kurgusal karakterlerinden bazıları ön planda yer alıyor: başıboş Antoine'ın yanı sıra, özellikle gösteride hava durumunu sunan sevimli Percy ve emekli Ernst Riedler.

Amazon Prime Video'ya göre, geçen yaz Köln'de kaydedilen yarım saatlik oyuncak gösterileri, komedyen ile yayın platformu arasındaki çok yıllı ve özel bir projenin başlangıcını oluşturuyor. Zaten orada “LOL: Last One Laughing” yarışmacısı ve “One Mic Stand” sunucusu olarak yer aldı.

Haberler