Komedyen Markus Krebs, dördüncü lig takımının forma sponsoru oldu

semaver

New member
“Bir şeyi birlikte hareket ettirin”

Komedyen Markus Krebs, geleneksel futbol kulübünün forma sponsoru oldu

Markus Krebs, Almanya sahnelerinde sadece bir komedyen olarak değil, aynı zamanda futbol sevgisiyle de tanınıyor.

© Kaynak: matthias.k Fotoğrafçılık

makaleyi dinle • 1 dakika

Markus Krebs, Almanya sahnelerinde sadece bir komedyen olarak değil, aynı zamanda futbol sevgisiyle de tanınıyor. Şimdi özel bir onuru var: Dördüncü lig kulübü KSV Hessen Kassel’in yeni forma sponsoru.

KSV Hessen Kassel’in yeni bir forma sponsoru var ve o, Alman eğlence endüstrisine yabancı değil. Çünkü gelecekte bu görevi komedyen Markus Krebs’ten başkası üstlenmeyecektir. Şu andan itibaren takımın formalarında, eski “RTL Comedy Grand Prix” galibinin birçok hayran makalesinde zaten bulunan “Brennholz Autovermietung” logosu yer alacak.

Ancak bu karar nasıl ortaya çıktı? Bölgesel ligin resmi internet sitesinde Krebs’in KSV genel müdürü Sören Gonther’in bir arkadaşı olduğu belirtiliyor. Gonther ana sayfada “Markus ve ben KSV hakkında birçok yoğun tartışma yaptık, sezonun başlamasından kısa bir süre önce göğsümüzün hala boş olacağı netleştiğinde birlikte bir şeyler geliştirmeye karar verdik” dedi.

Yengeç: “Bence birlikte bir fark yaratabiliriz”

“Kısa bir istişareden sonra hemen anlaştık çünkü bu her iki taraf için de yeni bir şey ve kulübümüzün dikkatini çekecek. Özellikle harika bir köprü kurmayı başardığımız için: sahne sanatçısı top sanatçısıyla buluşuyor” diye açıkladı genel müdür.

Markus Krebs de konuştu. “KSV Hessen Kassel, yüksek profilli geleneksel bir kulüp. Birlikte bir fark yaratabileceğimizi düşünüyorum’ diye siteden yaptığı açıklamada, ‘Komedi programımın tanıtımını yapabilirim ve Lions’ın artık bir forma partneri var. Kuzey Hesse ile de bir aile bağım var, orada olmayı seviyorum.” Komedyen şu sıralar “Komedi – Hepsi benim yüzümden mi?” programıyla Almanya’da yollarda.

Haberler/Tele gösterisi