Kerstin Ott artık sigara içmiyor ve vegan yaşıyor

semaver

New member
“Gerçekten gurur duyuyorum”

Şarkıcı Kerstin Ott artık sigara içmiyor ve vegan yaşıyor

Şarkıcı Kerstin Ott (41) kendi deyimiyle üç ay önce sigarayı bıraktı ve artık hayvansal ürün de yemiyor.

© Kaynak: Henning Kaiser/dpa

makaleyi dinle • 1 dakika

Şarkıcı Kerstin Ott 30 yıl sigara içti. Artık bitti, diyor. Cuma günkü “NDR Talk Show”da 41 yaşındaki sigarayı bıraktığı için “gerçekten gururluydu”. O da sene başından beri hayvansal ürünlerden yoksun.

Hamburg. Kendi ifadesine göre şarkıcı Kerstin Ott (41) üç ay önce sigarayı bıraktı ve artık hayvansal hiçbir ürün yemiyor. Moderatör Bettina Tietjen, Cuma günkü “NDR Talk Show”da sigara içmeyen biri olarak nasıl olduğunu öğrenmek istedi. İyi git, dedi Ott. Şarkıcı, “Ne yazık ki, gerçekten çılgın bir iştah geliştirdim. Pek iyi gitmiyor, ama her şeyi yapamazsınız, “diye ekledi şarkıcı (“Her zaman güler”). “Aslında 30 yıldır sigara içiyorum ve şu anda bitmiş gibi göründüğü için gerçekten gurur duyuyorum.”

Yılın başında Portekiz’de yürüyüşe çıkıp çok düşündükten sonra artık vegan olması da zincirleme bir tepkiydi. “Aynı zamanda çok sağlıksız bir yiyiciyim. Bir şeyleri biraz değiştirmek isterdim. Değiştirdim. Ve evet, o zamandan beri veganım ve bundan da mutluyum.”

Tüm bu konuya giderek daha fazla çalışıyorsunuz ve “aslında ne yiyorsunuz, ne tüketiyorsunuz” diye düşünüyorsunuz. Ayrıca: “Hayvanlar nasıl, bu aynı zamanda beni et yemeyi bırakmamın veya genel olarak tüm bu hayvansal ürünlerden kaçınmamın büyük bir parçası.” Rol modeli, bir yıldır vegan olan karısıydı. dedi Ott. “Ve şimdi ben de onunla birlikte gittim.”

Ott, Kasım ayında best of albümü “Best Ott” ile turneye çıkacak. Başlangıç, Zwickau’da (16 Kasım) planlanıyor.

Haberler