Kendimi fırında gibi hissediyorum

semaver

New member
Top model tamamen özel

Naomi Campbell menopozda: Kendimi fırında gibi hissediyorum

Top model Naomi Campbell.

© Kaynak: Evan Agostini/Invision/AP/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

Hollywood yıldızı Salma Hayek, eski First Lady Michelle Obama gibi menopozla ilgili deneyimlerini kamuoyuna açıklamıştı. Top model Naomi Campbell de artık alışılmadık derecede açık.

Los Angeles. Top model Naomi Campbell, iç sıcak hava dalgalarıyla mücadelesini anlatıyor. “Erkekler neden menopoza girmiyor?” “People” dergisinin alıntı yaptığı yeni belgesel “Süper Modeller”de 53 yaşındaki gençten şikayetçi. Şu anda son adet dönemi olan menopozun ön aşamasında olduğuna inanıyor.

Campbell, “fırına yeni girmiş” gibi hissettiğinde kimsenin ona yardım edemeyeceğini söyledi. “Bir dakika ben iyiyim. Bir sonraki dakikada bu fırın geliyor.”

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista ve Christy Turlington’un kariyerlerini araştıran dört bölümlük belgesel “Süper Modeller” 20 Eylül’den itibaren Apple TV+’ta yayınlanacak. Campbell’dan önce, aralarında Hollywood yıldızı Salma Hayek (57) ve ABD’nin eski First Lady’si Michelle Obama’nın (59) da bulunduğu diğer önde gelen kadınlar da menopozla ilgili kişisel deneyimlerini aktarmıştı.

Haberler