Katerina Jacob: Emeklilik Sigortası TV Yıldızı çelişiyor

semaver

New member
Yüksek mevduat, düşük iddialar?

Emeklilik sigortası TV yıldızı Katerina Jacob ile çelişiyor

DinlemekUygulamayı aç

Bir televizyon oyuncusu, sektördeki birçok kişi için olduğu gibi son derece yüksek emeklilik katkıları ve düşük taleplerden şikayet ediyor. Emeklilik sigortası sayılarınızla çelişir.

Berlin. Alman emeklilik sigortası, yüksek emeklilik ödemeleri ve düşük emeklilik yetkisi hakkında bir röportajda şikayet eden TV oyuncusu Katerina Jacob ile çelişiyor. 66 yaşındaki aktris (“Tölz Boğa”) yaklaşık 50 yıl içinde televizyon işinde emeklilik fonuna ödeme yaptığını ve şimdi ayda sadece 1435 avro talep ettiğini söylemişti. Alman Basın Ajansı ayrıca bu ifadeler hakkında ARD akşam serisinin “Watzmann Depende” yapımının belirlendiğini bildirdi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Alman Emeklilik Sigortası Bund (DRV Bund) Jacob'un sunumunu reddetti: Oyuncu 800.000 Euro depozito veremezdi. “Son 45 yılda katkıların her zaman bir kazanç nedeniyle katkı tavanına ödenmesi durumunda, bu yaklaşık 510.000 avroya karşılık geliyor. Bu şu anda yaklaşık 3.400 Euro brüt emekli maaşı ile sonuçlanacak ”dedi.

“Dönmediğimizde çok uzun”

Bu Çarşamba günü Ard akşam dizisi “Watzmann” da konuk bir görünümde görülen Katerina Jacob, uzun yıllar sonra uzun yıllar sonra düşük emekli maaşını, “.” gerekli emeklilik noktaları.

Alman emeklilik sigortası, aktörlerin nadiren istihdam edildiğini söyledi. “Genellikle aşağıdakileri, emeklilik sigortasına hiçbir katkının ödenmediği istihdamsız iyi ücretli bir taahhüt süreleri izler.” Aynı zamanda geçerlidir: “Yüksek değer elde edilse bile, emeklilik sigortasına katkılar bunun için ödenmez. Emeklilik sigortasına katkılar sadece katkı tavanına kadar ödenebilir” – 800.000 Euro toplamı Bu nedenle Jacob tarafından belirtilen katkılar birikmiş olamazdı.

Bu, Jacob ile karşılaştı: “Her zaman maksimum katkılar ödedim, ancak devamsızlık nedeniyle en yüksek Trente'yi alamıyorum.” Birçoğu aktör mesleğinde. “Ama kendimi genç yaş için güvence altına aldım ve emekli maaşına bağımlı değilim.” Bu konuda daha fazlasını söylemek istemedi.

Haberler/DPA