Karısı kocasına baktığından bahsediyor

semaver

New member
Berlin. Aktör Heinz Hoenig'in akut kalp sorunları nedeniyle Berlin'deki bir hastaneye kaldırılışından bu yana aylar geçti, birçok ameliyat geçirmek zorunda kaldı ve uzun süre yapay komada kaldı. 73 yaşındaki adam artık evine döndü ve eşi Annika Kärsten-Hoenig (39) tarafından bakılıyor. Ancak uzun bir aradan sonra Instagram'da duyurduğu gibi bu kolay bir zaman değil.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

“Burada en önemli şeye odaklanmam gerekiyordu; bunlar son 14 gün içinde bana her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyan çocuklarım ve kocam. İşte bu yüzden Instagram üzerinden iletişime geçecek zamanım olmadı” dedi Kärsten-Hoenig. Şöyle devam etti: “Son birkaç gün oldukça zorluydu. İçten içe her zaman vazgeçmemekle, her zaman devam etmekle, cesaretini kaybetmemekle, inancını kaybetmemekle meşgulsün.” Sloganı “Azim, sebat, sebat. Ve bir noktada her şeyin iyi sonuçlanacağını umuyoruz.”

“Gündelik hayatım tamamen bakımla sınırlı”

Kärsten-Hoenig ayrıca Pazartesi günü “Bild” gazetesine şunları açıkladı: “Gündelik hayatım tamamen ailemin bakımı, desteği ve geçimini sağlamakla sınırlı, şu anda kişisel ihtiyaçlar için yer yok.” Çiftin bir ve üç yaşlarında iki küçük çocuğu var ve Harz Dağları'ndaki Blankenburg'da (Saksonya-Anhalt) yaşıyor.

Hoenig, diğer şeylerin yanı sıra, 80'lerin başarılı filmi “Das Boot”ta rol aldı ve aynı zamanda 90'lı yıllarda yönetmen Dieter Wedel'in (“The Great Bellheim”, “The Shadow Man”, “The King of St. Pauli”) televizyon dizisinde yer aldı. bilinen. En son RTL orman kampında aday olarak yer aldı.

Haberler/seb