Kardashians: Kylie Jenner favori kız kardeşini açıkladı

semaver

New member
Reality TV yıldızı kişisel bilgiler veriyor

“Kendimizi çok bağlı hissediyoruz”: Bir sorun olduğunda Kylie Jenner’ın ilk kimi aradığı

Kylie Jenner, Pacific Design Center’daki 2022 Baby2Baby Galasına geldi.

© Kaynak: Jordan Strauss/Invision/AP/dpa

Reality TV yıldızı ve kozmetik girişimcisi Kylie Jenner’ın toplam dört (üvey) kız kardeşi var. 25 yaşındaki oyuncu, Vanity Fair’e Kardashian/Jenner klanında şu anda kendini en çok kimin bağlı hissettiğini açıkladı.

Seviyorlar ve kavga ediyorlar – ve bunu uzun süredir TV kameralarının önünde yapıyorlar: Belgesel dizisi “The Kardashians” (Disney+’ta mevcuttur) tamamen Kim, Khloé ve Kourtney Kardashian ile onun hayatları ve aşkları hakkındadır. üvey kız kardeşler Kylie ve Kendall Jenner. Reality TV yıldızları burada sözlerini esirgemiyor ve kendi kozmetik markası “Kylie” ile son derece başarılı olan Kylie Jenner da bir röportajda şaşırtıcı derecede açıktı. “Şu anda” favori bir kız kardeşi olduğunu açıkladı: Kim Kardashian.

Jenner, Vanity Fair’in İtalyanca baskısına “Son zamanlarda Kim çok değişti” dedi: “Kendimizi çok bağlı hissediyoruz, gerçekten bir şeye ihtiyacım olduğunda aradığım ilk kız kardeş o. Son zamanlarda pek çok benzer deneyim yaşadık.” Hangi kız kardeşiyle en az ortak yönü olduğu sorulduğunda, açık bir yanıt verdi: “Kuşkusuz Kendall.

Kylie Jenner, Anne Kris hakkında: “O benim Bulldog’um”

Ama tüm kız kardeşlerinden şunu öğrendi: “Khloé bana şefkat ve affetme yeteneği öğretti. Kendall, arkadaşlığın ve koşulsuz sevginin önemi. Kourtney, sağlığın değeri ve sığ olmama ihtiyacı” dedi Jenner. gerçekten güçlü, gerçekten dirençli.”

Kozmetik girişimcisinin ayrıca annesi Kris Jenner hakkında söylenecek sadece iyi şeyleri var. O, “tanıdığım en güçlü kadın” diyor Kylie Jenner: “Küçük yaşlardan itibaren bizi harika bir şey başarabileceğimiz fikriyle büyüttü. Bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama her zaman her şeyi elde etmeyi başarıyor.” mükemmel.” Yıllar geçtikçe, iyi ilişkileri daha da büyüdü: “Hala evde onunla yaşarken annemdi. Taşındığımda en iyi arkadaşım oldu. Ve iş söz konusu olduğunda, annem benim bulldog’um. , koruyucum, ona çok saygı duyuyorum.”

Haberler/Tele gösterisi